Påfrestning

Nej jag är fortfarande inte helt hundra. Känns lite drygt men samtidigt ok på något sätt.. Det är ändå ett par dagar till nästa grej, och om det är någon gång jag har ”tid” att vara för dålig för att träna så är det just nu.

Det är såklart man utsätter sig för påfrestningar hela tiden när man tränar hårt. Man befinner sig på en fin linje verkligen. Känns dock lite surt att jag blev lite krasslig av rundan, då tyckte väl kollegorna att de fick lite rätt i att ”det där kan knappast vara bra för kroppen”, men jag hävdar som alltid motsatsen. Så frisk som man ändå är för att man tränar mycket! ..och så stark man känner sig oftast. Träning är och kommer alltid vara det människor mår bäst av :)

20110621-072742.jpg

11 Comments

  1. Khedron

    På fredag skall du vara frisk, bara så du vet! ;-)

  2. Alla icke tränande får alltid extra vatten på sitt hjul om man blir sjuk och särskilt om man blir skadad! Vila ordentligt nu!

  3. Yo I know they will do the same to Americans.All those demonstrations on the telly.Those poor folks have been profiled.Dont get noticed stay cool.

  4. I’d have to accede with you on this. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

  5. CNNMoney will use the information you post in a manner consistent with the Privacy Policy

  6. Very disappointing game. What did Fontenot do to piss Bochy off? Theres no excuse for both DeRosa and Tejada to be playing in the same game, let alone batting back to back in the batting order. As horrible as Tejada is, at least he makes decent contact every once in a while. Its pretty obvious that DeRosa is physically unable to make solid contact (because his wrist is shot).

  7. Great post, thanks a lot for sharing. Do you have an RSS feed I can subscribe to?

  8. What’s up, can any body assist me how to get this video tutorial from this site, I have watched and listen it here but want to down load it.

Comments are closed.