Inte helt hundra

Igår efter rundan vaknade jag upp täppt i näsan, utan röst och tjock i halsen. Tänkte att ”shit, tänk om jag körde rundan med en infektion i kroppen?!” men Thomas försäkrade mig om att det förmodligen inte var fallet, då hade jag aldrig kunnat cykla som jag gjorde och sannolikt vaknat upp med tokfeber. Förmodligen dök förkylningen upp pga vinddraget, de många timmarna på cykeln, kylan osv. Känner mig dock fortfarande hängig trots att gårdagen var lugn i goda vänners sällskap med massor av mat. Men man får nog vara slutkörd efter en sådan här helg, hoppas vara symptomen ger med sig omgående…

Men några extra dagars vila skadar inte, så länge jag känner mig hundra inför midsommar och midnattslöpning.

Mer om Vättern? Kommer sen.. Jag ska bara printa ner en roman först ;)

20110620-084055.jpg

4 Comments

  1. Jag kände mig typ också som att jag var sjuk, utan att vara det. Man är nog rätt slut bara :) Klar förbättring idag från igår också :)

  2. Another complaint was when he mentioned how loans were insured it led viewers to believe that that was the only reason we are backing loans (I.E. bailout out banks) He should have explained some basics on banking so people understand that insured or not the government must bailout bank failures or loose much more in currency depreciation or currency collapse. They would start to ask why our government (yes Greenspan and Bush were key here) refused to regulate the finance sector when problems were brought up multiple times.

  3. I’m pretty pleased to discover this page. I need to to thank you for your time for this particularly wonderful read!! I definitely loved every bit of it and I have you book-marked to look at new stuff on your blog.

  4. Thank you for your own labor on this blog. Kate delights in participating in internet research and it is easy to see why. A number of us learn all concerning the compelling mode you present valuable information by means of your web blog and as well invigorate response from others on that area while my daughter has been studying a great deal. Have fun with the rest of the year. You’re the one doing a first class job.

Comments are closed.