Bråttom – Mantorp 52km

Dag 5 av 7 med andra ord. Ojoj!

Nytankade med energi efter frukostkorgen gav vi oss i kast med att springa på grusstigen längst med kanalen. Det var toppenmysigt att slippa asfalten för en stund och mysa i skogen.

20110811-095032.jpg

20110811-095041.jpg

Jag och Suss var löjligt glada av att vara igång igen; trots lite smärtande ben för Suss och skavsår. Jag är ju bortskämd med att mina fötter väldigt sällan sviker mig; dock lever jag alltid blånaglar, men mer än så är det då inte.

Lugnt och mysigt tog vi oss fram och promenadpicknickade lite på vägen. Det stora målet var verkligen Linköping och Max! Jag skrattade lite åt mig själv när jag myste ikapp mitt på dagen i den strålande solen och tänkte att ”sådant här måste man berätta för barnbarnen” haha… ;-)

Peppade Suss och vi avverkade Gistad och passerade så småningom Linghem och nådde Linköping. Max-skylten uppenbarade sig som en mycket trevlig hägring…

… Och när maten var uppäten: Friscomål med extra pommes och extra salt och två kaffe på det, så var jag och Suss i riktig matkoma. Vi bara tittade på varandra och skrattade om och om igen! Det var nästan lite inbjudande att lägga sig på Max och sova middag..

20110811-095639.jpg

Men vi tog oss i kragen, haha och tur var väl det. Men jag ska helt ärligt erkänna att det var första gången under hela veckan som jag kände mig liiiite mindre entusiastisk över att fortsätta springa, men det gick över så snabbt kutandet kom igång.

Jag drog en lång story för Suss som vi bara skrattade högt över, och en mil passerades ganska snabbt. Tänk att vi fortfarande är så positiva?! Om Suss säger att det känns lite i baksida lår efter alla dessa mil kontrar jag med att ”toppen, det ska kännas efter 21 mil, woho!!!” hahaha..! Och Suss säger ”fantastiskt” om ungefär allt.. Kanske låter vi lite överdrivet positiva, men jag tror att det är vår absoluta styrka, att ta alla saker på bästa sätt. Motsatsen hade knappast tagit oss till Gränna.

20110811-100631.jpg

Färgerna var mysiga och jag njöt av min starka kropp som förde mig framåt i den vackra kvällen. Helt utan krämpor förs benen fram medan jag lider lite med Suss och skaven; men krutgumman min är grym.

u

20110811-100643.jpg

Kvällbulle på trappan till Ica i Vikingstad innan vi verkligen löpte ut på landet och möttes av nästa boendet; otroligt mysiga Uljebergs säteri – där man t.o.m kan hysa in sin fyrbente höstkompis! Fast nu hade jag bara en tvåbent homo sapiens men lika glad är jag för det :-)

20110811-101224.jpg

20110811-101235.jpg

Eftersom Suss var för lat för att lägga sig på marken så fick jag offra mig; fast där låg jag bra efter 52km och nästan 22mil sammanlagt.

si

20110811-101244.jpg

20110811-101355.jpg

20110811-101416.jpg

Därefter fick västerbottenpaj avrunda denna fina dag. Tänk att vi närmar oss! Jag vill inte, jag vill bara fortsätta detta liv on the road..

Imorn mot Mjölby, Väderstad och Ödeshög!

Tack till alla som följer förresten, det är jättekul med all pepp ;D

39 Comments

 1. Har inte skrivit så mycket här hittills men läser och följer er och glädjs åt er resa!!! Ni är fantastiskt duktiga!!

 2. Men herregud, tack själv! :D

 3. Drömmer lite, vore roligt att få göra något sånt där i framtiden. Men det är roligt att följa eran resa också! :)

 4. Jag tycker i motsats till många andra att ni alls är särskilt duktiga (om man som jag med duktig menar någon som gör något som man måste men inte alls har lust med… ;) ). Jag är så grymt avundsjuk på er semester! Sådär skulle man ha det alltid. Själv har jag bara smakat på äta-springa-äta-springa-äta-sova-livet i två dagar i sträck, men det gjorde mig så lycklig att jag så fort tillfälle ges tänker göra något liknande igen, och då i lite fler dagar.

  Rock on, ska bli kul att läsa om de två sista dagarna!

 5. Lisa G

  Man tänker på er och hur det går i princip konstant! Tur jag har semester denna vecka för det hade varit svårt att koncentrera sej på jobb. Ni är verkligen två stora inspiratörer. Beundran och ovationer! Hoppas hinna se er när när ni når Gränna imorgon, eftersom det sammanfaller med att vi dragit husvagnen till Gränna camping!

 6. Lina

  Fantastiskt kul att följa er resa! Det har varit extra roligt de senaste dagarna då ni sprungit omkring i mina gamla hemtrakter och jag har känt igen i stort sett varenda vy :) Plus att jag på grund av er kom på en optimal dagsutflykt nästa sommar: en halvmara till Sörping, äta glass på Smultronstället och sen en halvmara hem! Perfekt! :)

 7. I prized a good runescape gold so much, clothing and even amazing

 8. Reading this persuaded into the writer’s point of view. In-depth study has gone into what the writer has tried to get across, and it shows.

 9. Rosie ODonnell se casa con su prometida tras rara enfermedad Yosoyraza.com

 10. font size2pbbrfont

 11. 1.22 Youngz

 12. Rdio Mensagens de Vida Mural de recados

 13. La grafologia Il filo di seta

 14. welcome to the sweetvillage

 15. httpwww.supersecrettestserver.comgucciblackhandbagnewgucciblackhandbagsaleonline

 16. Tour de Suisse

 17. Easy Health and Fitness Tips Health and Fitness

 18. httpwww.oakleyshopping.comoakleyc248.html

 19. veste ralph lauren Find your answers

 20. Digital System Design Modelsim P.W

 21. The Dating Rule Book Has Launched A Brand New Forum The Dating Rule Book

Comments are closed.