Näst sista

När jag sprang SM på 100km var det näst sista 7km-varvet absolut värst, och det sa alla andra också. Näst sista vadsomhelst är värst.

Så den näst sista dagen på äventyret kommer säkert vara mest segt. Man är nääästan i hamn, men ändå inte.

Fast jag peppar Suss. Hon kommer fixa det, jag har bara så dåligt samvete för att hon tvingas dras med alla krämpor i teamet; skavsår, trötthet och vänsterbenet. Jag är förstås också lite trött men det går inte att jämföra riktigt med den kamp hon utsätts för. Tur att hon är så tuff då, som bara tuggar på!

20110812-100625.jpg

Vi är 5km in i dagsettappen och har ett marathon kvar ungefär. Visst får man ta kaffe redan? Ja vi kunde inte låta bli nu när vi hittade gulliga Lill-fiket. Denna dag får verkligen ta precis hur lång tid som helst! :-) till Ödeshög kommer vi väl till slut.. Ni vet det är ju bara att sätta foten framför den andra ;)

20110812-101044.jpg

Folk tror inte riktigt på en när man säger att man njuter, men det är verkligen precis vad jag gör just nu – i Mantorp, med en kaffe, i solen, på vift, på äventyr, semester och alldeles alldeles snart i hamn.

Det känns helt enkelt gött :-)

Men samtidigt längtar jag inte fram, då tar ju det roliga slut.. Men då kan man börja spåna på ett nytt äventyr!

8 Comments

 1. Charlotte

  Heja på tjejer, ni är så grymma!! Hälsa till finaste Suss med världens starkaste och största kram från mig! Det är så coolt att läsa om er fantastiska resa. Jag skulle också vilja vara med :) Hälsa Suss att jag inte kunde lägga in någon kommentar i hennes blogg, vet inte varför det inte funkade. Njut ordentligt era sista mil och hoppas sötisens skoskav och benonda blir bättre. Många kramar Charlotte (från gamla Nautilustiden)

 2. Ni är BÄST! Skickar pep!

 3. Annelie

  Heja! Heja! Heja!
  Jag är såå grymt imponerad av er, riktigt bra jobbat! Vilket äventyr:-)

  Kram på er!

 4. Riktigt häftigt äventyr att följa, en ide jag är sugen på att låna till nästa sommar!
  Kämpa på tjejer!

 5. Mamma

  Heja flickor!!!!!!!!!!!!!

  Ser fram emot att få stå i Gränna och ta emot er imorgon!!!
  Vilka kämpar ni är!!

  Kramar!!!

 6. C

  Man får alltid fika;)

 7. Jag tycker verkligen du ska njuta! Ta vara på tiden :) Jag tror det är många läsare som skulle vilja vara i dina kläder, som jag! :D

 8. Livraison rapide, rusty hearts power level conforme au descriptif. Efficace !

Comments are closed.