Stillsam i Söderköping

Mycket kaffe, glass och skratt – så återhämtar vi oss i denna mysiga stad. Liksom igår sken solen idag :-)

Precis utcheckad från gulliga Johannas Guesthouse och strosar på stan. Folk som undrade varför man brände en semestervecka på detta fattade inte riktigt grejen; men jag kan meddela hur värt det är. Att vara med en person man tycker om, se nya platser, inte bry sig om vardagen; disk och tvätt och sådant, samt få äventyra och inte veta vad nästa krön bjuder på – det gör det värt det !

20110810-111434.jpg

20110810-111442.jpg

6 Comments

 1. titti

  Jag tycker att det verkar vara ett fantastiskt sätt att semestra på, men inga av mina vänner håller med mig. Får jag följa med er nästa år? ;)

 2. Miranda

  Haha Titti, du verkar vara av samma skrot och kon som vi :-) varför fattar inga andra? Ja,
  Vem vet, kanske blir vi ett helt gäng om en år?!

  • titti

   Ja!! Sommartåget deluxe :) Lycka till nu och njut!

 3. f4heartratemonitor” F4 Heart Rate Monitor on this notable topic

 4. Irrrm a sucker for a lot of these runescape! Doing it can evoke My business is moving with a manner fog throughout the day. I’d definitely advocate the property to everyone, nonetheless watch out for that elements puddles. In addition, all the insoles are not appearing love they are willing to undergo plenty of bring along with grab, nevertheless i nevertheless love him or her in spite!

Comments are closed.