Tävlingsplaneringen

Jajamen, liksom morgonen avslöjade så är det fullt fokus på Berlin Marathon.

Nja, allstå. Snart i alla fall. Jag har ju denna vecka lite på halvfart och likaså nästa. Sedan brassar vi på!

Tanken är att få till ett fantastiskt intervallpass i början på september för att därefter dra i alla krokar jag har och försöka mig på en riktigt bra tid på Kistaloppet. Är jag återhämtad och stark så kanske, kanske, kan jag gå ner runt 43.30 i alla fall, vore ju bra trevligt.

Det är förresten solklart att jag springer Kistaloppet, som den lilla förortskid jag är. När annars slipper man Djurgården och Gärdet och får springa genom Kista Galleria? ;) Jag hade skitkul förra året när jag sprang och lär garanterat ha minst lika kul detta år. Eldsjälarna bakom loppet är grymt duktiga och jag tror festen blir ännu större iår.

Sedan var jag verkligen jättenära att anmäla mig till Stockholm Halvmarathon för ”att springa runt med alla andra”. Jag har väldigt enkelt för det där; att bara vilja vara på plats. Att titta på en löptävling tycker jag är jättesvårt..

Men jag gjorde det inte, lika bra då jag ändå inte kan gå för fullt eftersom Berlin Martahon är helgen efteråt. Så då kan jag med fördel skrika och peppa och heja på alla istället!

Sedan kommer the REAL DEAL.

Jag överdriver inte om jag säger att jag redan nu börjar bli nervös. Något 3.30-3.40resultat kommer ni då inte se tror jag. Antingen så blir det my way (3.23-3.25?) eller the highway (över 4h…). Från start i 4.45fart så det kan ju gå hursomhelst.

Kommer hursomhelst bli jättekul att försöka pusha som aldrig förr.

Efter återhämtning och slacker-period efter maran kommer ytterligare ett kraftprov. Men det är långt kvar.. fast helt ärligt, jag längtar redan nu som en tok. Jag känner att jag har mycket att ge på ultralopp, det är dags nu!

24h ultratävling i Bislett. Mitt absolut första tidslopp! 24h på en 545m lång bana. Call me crazy..

Visst, man ska inte vara för kaxig utan man ska hålla sig ödmjuk.. men det krävs ”bara” 16mil för att komma i topp 15 i Sverige och det bara SKA gå. Jag SKA fixa det. Jag längtar redan!

..och det är väl ungefär allt just nu. Sedan går det väl alltid ner någon extra miltävling, kanske något triathlon eller vad vet jag – ett cykellopp? We will see. Men satsningarna på maxfart sparar jag till Berlin och Bislett denna höst.