Nya måndag, nya äventyr

Idag går Ö till Ö, en av världens coolaste tävlingar? 54km löpning + 11km simning. Åhh sicken ”jag vill, jag vill”-känsla som uppenbarar sig inombords. Ytterligare en anledning av tvinga sig några längder i bassängen med andra ord.

Förra veckan gick ju riktigt bra. Fick in både intervaller, snabbdistans, morgonpass, en snabb 2milare + en hyfsat snabb 2milare. Räknade ut att jag nästan sprang 40km i 5fart i helgen. Rätt gott för självförtroendet inför Berlin. Problemet är bara att man blir minst lika mycket paranoid av att det går så himla bra. ”När går det åt helvete liksom?!” Men men, peppar peppar.

Denna vecka blir det intervaller på tisdag och lite snabbhet av något slag på torsdag. Lite korta ruscher kanske, eller någon tröskel. För att sedan äta upp mig till Kistaloppet och fylla kroppen med energi.

För då gott folk. DÅ JÄVLAR gäller det. Då ska jag satsa för kung och fosterland mot pers. Sub 42.48, kommer det hända?

Ja vi får se. Hoppas hoppas :-)

20110830-081657.jpg

7 Comments

  1. Jag frågar igen, Lötsjön, är det den sjön man springer runt i loppet ”Två sjöar runt”? I sumpan.’

    Lycka till nu! //Ylva

    • Miranda Kvist

      Oj förlåt att jag missade att svara :(

      Du har helt rätt!! :D

      • Om man ska va noga så är det den mindre av de två sjöarna man springer runt.

      • Ah ok :) Tyckte jag kände igen mig!

  2. Åh, jag vet! Blir också grymt sugen! Men det är ju det där med simningen, eller framförallt att jag inte tycker att det är så värst skoj;)

  3. Vill också. Ö-Ö slår väl allt annat med råge. Lite spetsnaz.

  4. Åh fy då, ALDRIG att jag skulle köra något så knasigt som Ö till Ö. Det är alldeles för crazy. Men då är jag ju typ rädd för vatten också. DU skulle fixa det plättlätt. :-) Lycka till på Kistaloppet och Berlin, klart du kör PB!

Comments are closed.