Fuktkräm with love?

Ja det var ju en konstig titel. I agree.

Igår när jag skulle sova skulle jag bara smörja in ansiktet och råkade använda den där lilla fuktkrämen som jag hade i ryggsäcken när vi sprang från Södertälje ner till Gränna i somras, jag och Suss.

Genast så påminde doften mig om resan och hela jag fylldes upp av glädje och lycka. Åh! När jag tänker tillbaka på den där veckan så blir jag alldeles lyrisk. Så basalt leverna – sova – springa – äta – sova – springa – äta.. tillsammans med en fantastisk vän. Kärlek!

Så tänkte jag också på vad Susanne ofta säger: Att man skapar sina egna möjligheter.

Vi skapade verkligen den möjligheten, den resan, den upplevelsen! Bara tog våra ryggor och gav oss av till fots med stora leenden. Något som många säkert hade sagt är ”knappast möjligt” eller ”inte klokt”.

En sak är så säker, jag tänker fortsätta skapa mina egna möjligheter. Våga och satsa.

Tack fuktkrämen för memory lane.

20111024-104515.jpg

2 Comments

  1. Jenny

    Det var fantastiskt att följa er makabra utflykt i somras!

  2. Every once in a while we choose blogs that we read. Listed below are the latest sites that we choose pirate bay

Comments are closed.