I väntan på..

..den långa storyn så..

Kan jag meddela att jag mår ganska bra i kroppen. Såklart sitter tävlingen kvar men det mesta har klingat av nu. Kan nästan hoppa nerför trappor nu.

Ju mer jag tänker på helgens tävling desto mer vill jag göra om det. Intressant hur man fungerar. Men det är verkligen så. Sedan när det blir får vi se.

Här ser ni ett fighting face från sista spurten:

Den närmsta tiden kommer jag ta en liten säsongsvila. Även om jag redan nu längtar efter att springa så vet jag att det inte är värt det. Kroppen behöver vila ut på riktigt, och huvudet likaså. Året har varit fullt av en sjuhelvetes massa äventyr och det kräver sin återhämtning. Speciellt om man vill att nästa år ska bli minst lika bra med minst lika mycket energi.

Jag leker med tanken om att bara köra något kortare löppass innan Luciatåget den 10 december. Kanske lite alternativ träning som simning, styrka och smidighet. Inget pushande för fem öre, utan bara lugn och bekväm träning. Äta mycket och vila mycket. Hursomhelst så ska jag i alla fall helvila veckan ut.

Snart kommer romanen, jag lovar :-)

6 Comments

  • Miranda Kvist

   Oj vilket intressant resonemang. Jag upplever exempelvis hur jag utvecklar mycket mer fart bara jag satsra på det. Det tror jag liksom är grunden, att det krävas specifik träning mot ett mål. Man blir inte bra på 10km och 100km av samma träning liksom.. Som jag lade om träningen inför Berlin hade jag ju aldrig kunnat träna inför Bislett liksom.

   Jag vet inte vad jag är, kanske en dieselmotor som går på bensin ibland… :-)

 1. Kan bara föreställa mig hur du känner dig – jag minns hur konstig kroppen kändes i veckor efter Kalmar (och det var ju ”bara” 13,5 h ;)).

  • Miranda Kvist

   haha… inte så bara :-)

 2. Hey Presently there. I found your blogdebt relief using msn. That can be a very wisely written content. I’ll be sure you bookmark this and revisit read more of the helpful information. Thank you for that post. I will surely comeback.

 3. I am impressed with this writer’s content. This content is engaging, thought-provoking and motivational. There are many unique ideas shared in this article that I can relate to and understand.

Comments are closed.