Viljan finns där!

Viljan att springa är tillbaka – jajamen!

Helt otroligt egentligen. Men det var jätteskoj att springa några steg igår. Typ 10 meter. Max. Det är ju vila denna vecka.

All träningsvärk är borta nu så bortsett från tröttheten så är det ingenting som sitter kvar sedan helgen. Inga skav, ingen värk eller smärta.

Även om jag vill springa så ska jag i alla fall inte springa på närmsta tiden. Vila veckan ut. Men kul att viljan finns där i alla fall, det är rätt fascinerande ändå. Att man är tillbaka mentalt redan. Tänker redan på nästa ultralopp.

Här kommer en roligare bild än ”koridorsbilderna” som häckat på alla de senaste inläggen.

..och vad roligt att ni gillade bloggromanen!

5 Comments

  1. Har varit ultra sugen ett bra tag nu… och det blir inte bättre efter dina härliga historier! Börjar fundera på när jag ska göra min ultradebut! Skulle vara kul att testa något ultra nästa år. Kanske 6 timmars eller kanske 12 timmars :) Vet du något bra tidsultra på hösten någon gång, som kan vara bra för nybörjare?

  2. Jag tvivlade aldrig på att din vilja skulle återvända så snabbt… :)

  3. Vila? Ta dig du en liten återhämtningsmara i kväll.

  4. Adult web Step into this I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You’re wonderful! Thanks! your article about Adult web Step into thisBest Regards Nick

Comments are closed.