Kommer jag fixa det?

Jag misstänker att det finns människor i min närhet som tror att jag inte fungerar utan att ständigt ha något att ”kämpa mot”.

Kanske, kanske inte. Jag vet att jag gillar att ha mål och jag vet att jag gillar att satsa min energi på att nå dem. Sedan gillar jag också att släppa allt och sova bort en kväll. Balans mina vänner.

I alla fall! Årets mål då. Hur går det med det? Dags att fokusera energin på det!

365 mil på 365 dagar. Kommer jag att fixa det?

Dagens status den 8:e december:

342 dagar.

342 mil!!

Ajjj…ajj..ajj… det är för spännande…

Notera att detta endast gäller löpningen (Vätternrundan har jag ju liksom också avklarat, men varken cykling, simning eller styreträning är inräknat i timmar eller km).

Detta gäller ju bara löpningen.

342 mil på 342 dagar. Shit jag ligger precis på gränsen!

Jag hade gärna haft några extra mil att leka med nu när det trots allt ska vara ”viloperiod” i december. 23 dagar kvar innebär ju trots allt 23 mil kvar.

Och jag upprepar att detta inte går före mitt allmäntillstånd (jag springer inte sjuk eller sliten!) utan det är mer än ”rolig grej” än något annat. Om jag känner mig rätt kommer jag stå på PRICK 3650km på nyårsafton. I hope.

Nu ska jag bara fundera ut hur jag tänkte fixa detta.. och samtidigt ha tid att äta minst 23 lussebullar också de närmaste 23 dagarna. Jag började snyggt med tre stycken i förrgår, följt av två stycken igår….

Fan alltså. Nu kör vi!! 

1 Comment

  1. ”23 mil alltså… det är väl ungefär så långt jag sprungit i år totalt.” tänkte jag. Blev ju tvungen att kontrollera och jag har faktsikt kommit upp i hela 38,6 mil! Haha!

    Helt galet vad du har sprungit. Om du grejar 3650 km så har du kommit dryga 9 % runt jorden på ett år. Det är inte dåligt!

    Det skulle även innebära att du sprungit genom hela Sverige (från norr till söder, eller tvärtom om man hellre vill det) 2,3 gånger. Hade du istället valt att springa längst kusten hade du varit framme nu med tjugo mil till godo (vi har 3218 km kust).

    /Statistiknörd med för mycket fritid

Comments are closed.