Packning pågår..

Tomteluva. Partyklänning. Garmin.

Allt jag behöver va?

Förlåt. Iphone också så jag kan blogga.

.. och gott humör. Knappast svårt. Nääära nu!!

Jag och Suss från förra året. 

6 Comments

 1. Hej!
  Jag är en rätt ny läsare på din blogg, som ömsom inspireras av din träning, ömsom tycker att du är galen ;) (Bislett, 24 timmar i en korridor, herregud!) Själv tränar jag för fullt för att klara av en Svensk Klassiker, det är min nivå. Hur som helst, jag började nog läsa din blogg precis efter du skrivit om anmälan till Luciatåget/Jönköping-Visingsö, så jag har missat det fram tills igår. Men det låter som en jätterolig grej och det faktum att jag kommer från Jönköpingstrakten gör mig sugen. Lidingöloppet är det längsta jag sprungit hittills (och efter det har jag varit rätt trött på löpning), men jag hoppas att jag duger till att vara med nästa år, så räkna med mig då!

  • Miranda Kvist

   Har du fixat Lidingöloppet fixar du helt klart det här också! Så jag räknar med dig på Sommartåget i juli då? :-)

   Och välkommen till bloggen, vad roligt att du har hittat hit och stannat kvar… ! :D

 2. De här verkar vara en sån rolig grej! Nästa år kanske jag har tillräckligt med mil i benen för att göra er sällskap! :)

  • Miranda Kvist

   Sommartåget 2012!!!

 3. Jan-Erik

  Skor? kan det vara en bra grej att ha med sig :-)
  eller är stövlar just nu bättre ;-)

  • Miranda Kvist

   Skor är överskattat. Klackskor till lördag kväll nerpackade dock ;)

Comments are closed.