Halvdag!

På väg till jobbet som förhoppningsvis bara tar en halv dag. Om man kommer loss vill säga...och sedan långhelg! Vet inte om det är välförtjänt med tanke på all julledighet.. men skit samma ;)

Efter jobbet ska jag springa igen. Chockerande förstås då de flesta mycket möjligt börjar tro att jag har blivit en gymråtta. Nejdå. Men det är det enda sättet för mig att faktiskt försöka hänga med i januariutmaningen. De andra är för starka. Starkare än någonsin. Medans jag själv förstås lyckas tajma in denna tävling genom att vara svagare än någonsin (löpmässigt)!

Jag hoppas förstås det vänder per omgående, annars ska jag ta ett ordentligt snack med mig själv om jag verkligen ska fortsätta tävlingen eller alternativträna mig igenom den här utmaningen (bara det en utmaning).

Testar löpbenen senare efter jobbet med Tessan, och så blir det ju kul långpass imorn runt Sundbyberg och Solna. Obs vi möts på den sidan av stationen där McDonalds ligger.

Ajuste.

Någon som kan tipsa mig om hur jag ska träna till mig en massa minuter för att inte tappa de andra i tävlingen? Eller bjuda in mig till något skojigt pass?

Jag är game för allt i januari ;-)

..och eftersom Fredrik föreslog att jag skulle vara innebandymålvakt och håva in massa minuter så kommer denna bild. Been there och done that.

Närmare bestämt flera år, och med sm-guld och statslagsplats i bagaget. Och sjukt många ”matchens bästa lirare” faktiskt. Man ville inte möta mig ;-)

3 Comments

  1. LL

    Vattenlöpning. Sliter inte! Tråkigt, men så wått?

  2. Haha – googlade på ditt namn och hittade en artikel: Sundbytvillingar vann USM i innebandy (Lokaltidningen Mitt i Västerort Tisdag 22 mars 2005). Kommer du i håg den? Så nu fattas väl bara att du vinner ett SM-Guld i Ultra också?!

    • Miranda Kvist

      Hahaha.. såklart jag gör ;) All-star teamet woho!

      och du har helt rätt. Ska bara plocka hem ett nytt sm-guld :-)

Comments are closed.