Otroligt kul!

Idag har jag haft otroligt kul på gymmet!

Mycket energi, glädje, skratt och goa vänner som höjde upp mitt humör :-)

Först bockade jag av exakt 20 min och 3km på bandet. Tittade lite Greys Anatomi och rullade långsamt igång kroppen.

Sedan var det dags för Crosstraining med Mia, Krister och Jenny. Sjukt kul att mötas av alla taggade ansikten och jag kommer på mig själv med att längta (!) efter detta pass. Supersvettigt men jättekul! En höjdpunkt i veckan att träna styrka. Sicka framsteg my friends!

Idag tog jag dessutom mer vikt än Mia i styrkeövningarna (retas lite snällt med min Mia… ;) och hade rejält med studs i steget på övningarna.

Hade även råkat anmäla mig till en dansklass efteråt som jag tänkt skita i. Men eftersom Jenny skulle dit så hängde jag på.. Och såhär mycket rumpa har jag inte hittills skakat på gymmet.. Men ni som har festat med mig vet att jag älskar att dansa. Det var inte många minuter jag var ifrån dansgolvet på Luciatåget exempelvis.. Love it.

Så dansa som träning. Varför inte. Ibland för att det är kul. Och givande (minuter)!

Så kvällen avrundades alltså upp i 20 + 55 + 45 =  120min. Jag vet inte om jag knappar in på någon. Jag ligger stensist. Men det är långt kvar. Kommer jag bara igång på riktigt så ska de bli oroliga.

 Mitt fighting-face???20120104-194100.jpg

 

Superstarka Jenny! 20120104-194109.jpg

3 Comments

  1. Bra musik är nog en av de få saker som kan få iväg mig till gymmet. Jag har tillbringat alltför många långtråkiga timmar där i mitt liv och de roligaste stunderna har alltid varit de med shakig music. Springer inte gärna med musik i lurarna, så kanske man skulle pallra sig iväg till nån dansklass? Och skrämmas lite? … :)

  2. Kajsa

    Bra Mirre! Dansandet på luciatåget måste varit en bra uppvärmning:)
    Kram Kajsa

  3. Bli innebandymålvakt och träna några gånger i veckan, så blir det många minuter i januaritävlingen utan att du behöver slita ihjäl dig.

Comments are closed.