Nej det går inte bra nu

Idag hände en sak som tog musten ur mig fullständigt.

Ibland går liksom livet emellan.

Och inte var jag pigg innan. Likväl blev jag inte pigg under mina 11km heller. Eller efteråt.

Idag är en sådan dag jag är glad att jag fick ihop 11km till. Tanken att dra till gymmet eller ens öka farten på löppasset fanns inte. Fanns lite ångest där som inte gick ihop med löparglädje. Men den ska jag inte smutsa ner bloggen med.

Det enda positiva med att springa varje kilometer på 6.09, istället 4.30 antar jag är att jag får fler minuter i vår tävling ändå.

Alltid något positivt.

Jag vet att 2012 ska rocka. Men det har inte börjat optimalt.

(.. och såhär visas det med en klassisk deppig bloggpose a’la Miranda)

20120103-210431.jpg

14 Comments

 1. ÅH :( Men om det gör dig glad (klart att det inte gör det) så känner jag mig sjukt peppad av ditt tempo. Jag känner mig genast bättre. Gjorde mina första 15 km med 6.36/km och var sjuuukt nöjd. 4.30 är liksom en dröm haha…
  Kram och pepp! Du kommer igen!

  • Miranda Kvist

   Haha :-) Bra att det är positivt för någon!! :-)

   Kör hårt och grattis till framstegen!

 2. fast… sprang inte du i morse också???

  • Miranda Kvist

   Haha.. jo visserligen ;)

 3. C

  Tycker du ska strunta i januaritävlingen så slipper du en del måsten som kanske står i vägen för träningsglädjen.

  • Miranda Kvist

   Funderar på saken helt klart.

 4. Huuuuu… Det där känner jag igen alltför väl efter allt som hände i höst. Anyways, att ge sej ut på en löprunda stärker ju som bekant mer än fysiken så dina 11 km i 6.09-fart gjorde garanterat mycket nytta iaf. Sov gott med dej!

 5. Bra ändå! Hoppas allt blir bra!

 6. LL

  Mystiskt. Det är andra gången på kort tid som vi samtidigt upplever dippar!

  Personligen tycker jag att du ska skriva om ångesten också. Det ger mer trovärdighet till bloggen än om det bara är halleluja hela tiden. Vi har ju alla dåliga dagar!

  • Miranda Kvist

   Du har väl rätt, men samtidigt är det svårt att ha en ”mörk” blogg liksom.. som att jag inte vill ”dra ner stämningen”?

 7. Dåliga dagar kommer… Hur är det med ditt knä, fortfarande känningar?
  Jag har inte sprungit sedan den 4 december pga problem med knäna förhoppningsvis får jag något svar idag när jag ska till en ortoped. Det är jobbigt men jag försöker fokusera på Vasaloppet istället.

  • Miranda Kvist

   Hejsan Anna!

   Inga känningar längre. Men hoppar att du får ihop det, fan allstå 4e dec :( håller tummarna för dig!

 8. You’ve made some persuasive points in your article that are very thought-provoking. Your material is so persuasive that you have changed my mind on many points in your article. That’s how you know it’s good.

Comments are closed.