Sällskapsresan i 24km !

Vilken tur man hade då när man skuttade ut genom dörren i löparskor idag efter jobbet. 50m ensamlöpning innan jag dyker på Lina och Minna! Som känner sig lika halvtaggade som jag ;)

Vi styr kosan in mot stan och tuggar bort lite kilometer snackandes. Vet inte riktigt vad/hur vi ska göra utan rullar bara på. Känns skönt att jogga bort distans där i mörkret i sällskap, riktigt trevligt och hög mysfaktor med snö och mörker när vi rundar Karlbergs strand.

Så in innanför tullarna och ut ganska snart igen och tillbaka. Närmar oss sjöarna genom Solna och rundar Råstasjön då superpigga Thomas dyker på oss! Kul :-) Så det blev ytterligare en runda runt Råstasjön innan vi styr kosan hemåt.

Tack för sällskapet, vilken tur jag hade. 24km en liten fredagskväll. Helt gött. Energimässigt inga som helst problem även om det enda tråkiga var att knät kändes av efter 20km (?) så strechar och foamrollar som en galning ikväll.

Nu är jag hungrig!

20120113-193221.jpg

20120113-193228.jpg

 

20120113-193259.jpg

2 Comments

  1. hoppsan. Å jag som tyckte att mina ”oj fan blev det 17km” igårkväll var mycket … men nu mosar jag mig igenom en crossnature-utbildning idag och imorgon, så på lördag kväll är man nog rätt liten … Vågar inte tänka på att jag bestämt en runda med Mia på söndag. Hjälp.
    trevlig helg!

  2. Attans mef knäet har själv inte sprungit sedan 4 mars men nu börjar de bli bättre tackvare sjukgymnastik. På min blogg finns ovningar…

Comments are closed.