Vattenlöpning, nej tack!

Min grej?

Ja inte vet jag. Järnmalmens bror instruerade mig i att kuta i vattnet och ligga lite framåtlutandes. Jobbigt? Sådär. Tekniskt? Hyfsat. Känslan? Blaha.

Jag vet att jag inte ska jämföra med vanlig löpning… Men vattenlöpning får ju tom simning att verka kul! Sprang frenetiskt längst med kanten fram och tillbaka, fram och tillbaka.. I sisådär 1h innan jag ville skjuta mig själv.

Så kändes det helt plötsligt kul att avsluta med lite riktiga simmar-längder?! Jojomensan. Så nästa gång kanske jag simmar på riktigt då vattenlöpning knappast gav mig någon kärlek vid första ögonkastet…

20120122-190944.jpg

Framförallt tror jag bara att det var tufft mentalt att behöva vara inne istället för att plöja mil. En sak är att inte springa en vardagskväll… Men en hel söndag. Nej.. Det gör typ ont i hjärtat. Och jag skämtar inte.

Får tänka på gårdagen :-)

31 Comments

 1. Har också provat det där. Oooootroligt tråkigt. Jag tror inte jag klarade en hel timme.

  Bra kämpat! :)

 2. I enjoy this program this runescape they are simply really pretty, although more or less everything design are the same. I started relatively unhappy considering that associated with excavation loser s downward as well as cover the main control button in spite of around the snapshot they can indeed be standing up. I’ve seen people concentrating on the same runescape however attributes take care not to lemon right down. There’re currently just like and provide each of them however We had been displeased.

 3. Thank you, I’ve recently been searching for info approximately this topic for a while and yours is the best I’ve discovered so far. However, what concerning the conclusion? Are you positive in regards to the source?

 4. Cervelo R5ca is the crown jewel in the Rseries

 5. priscilla robic ceinture diesel homme tait

 6. NL Jazz Middelheim Zaterdag 18 augustus Paolo Conte, Zara McFarlane MixTuur Jazz Middelheim

 7. Maubec, en levende landsby

 8. Empretec torna o empresrio mais competitivo Usina do Empreendedor

 9. 40 . . . , .

 10. Intel revela que a cada minuto en la Internet son transferidos 639.800 GB de datos

 11. Jagger. Blog Archive 9 . KEN HENSLEY JAGGER

 12. Eventos Hospital Monte Sinai Juiz de Fora 2005 1 PrCriar

 13. tiffany outlet dev.ygclub.org Powered by Discuz

 14. Home Dota 2 Download 27 Dota 2 Download

 15. Landolfo Significado y origen nombre Landolfo

 16. Personalposters.com Search Our Collection

 17. materi mtk kls xll

 18. 7 Restaurant Unik dan Aneh di DuniaStatusGokil.com StatusGokil.com

 19. Paid to Click Top Sites Paid to Click Top Sites

 20. Letters lowville.ourhometown.com Journal Republican lowville.ourhometown.com Journal Republican

Comments are closed.