Från knäckt till spinnad..

Här svänger vi snabbt. Är precis på väg till jobbet från morgonspinningen. Hyfsat svaga ben från gårdagens crossfitpass. Lyckades dessutom glömma mina strumpor och fick köra utan, men mindres hur Järnmannen körde 30 mil utan strumpor i somras från Gränna till Södertälje. Efter att vi cyklat ner och jag nästan dött på kuppen. Så jag skulle väl klara 45min morgonspinning utan strumpor, resonerade jag!

20120207-080747.jpg

Så ska ni få veta mer om gårdagen också!

Innan crossfitpasset var jag hos naprapat Bjurman på Access Rehab. Han var positiv, så nu är jag positiv! :)

Blev lite justerad i höft, nacke och rygg innan vi gick igenom mitt rehabprogram. Fy tusan vad jag kommer bli höftstark/bålstark snart.. vänta bara. Som jag ska träna! Ni ska få se övningarna senare.

Dessutom fick jag fortsatt okej att springa. Känningarna kommer ju bara sporadiskt, och jag behöver ju inte springa på om det gör ont, men annars är det okej. Jag kan ju meddela att jag kände noll under gårdagens intervaller, så jag är glad!

Här smygfotade jag när han inte var på plats. Modigt va? ;) De röda (tortyr)redskapen i taket är RedCord, liknande TRX, och perfekta för funktionell träning. Jag ska hänga mig i massa rep framöver för att bli brutalt stark. Kämpa Miranda!

20120207-080539.jpg

Nu rockar vi loss tisdag tycker jag!

1 Comment

  1. Hahaha ”Bjurman”!! Hette in han den där hemska gubben i Stieg Larsson-filmerna Bjurman? Passa dig för honom Mirre ;)

Comments are closed.