Alla goda ting är tre?

Nu är det ju snart helg. Så nu får ni tre saker att kicka in fredag, lördag och söndag med.

Fredag

Becker har kickat igång en omröstning på sin blogg om vem som är Sveriges bästa löpare. Och eftersom jag garanterat inte är bättre än Isabellah Andersson och Jonas Buud så tänker jag att det kan vara roligt att vinna omrösningen ändå..hehe. Sjukt smickrande att vara i sådant sällskap i alla fall.. Becker är rolig han.. Och eftersom de andra inte kan tala för sin sak så kan ju jag tala för min. Så snälla bloggläsare, gå in och rösta.. ;)

Lördag

Långpass med mig och Running Sweden! Med start 09.30 vid Planet Fitness (Sveavägen 167) är passet planerat för många trevliga kilometer i gott sällskap. Vi kommer ha roligt, kom med och kör! :)

Söndag

NMT kör gratis-prova-på-pass på söndag. Militärträning som är oerhört roligt minsann! På söndag kör Extremt kul-turnén gratis prova-på-pass på Östermalms IP.Tiden är 10.00-12.00. Mer info här! Jag har ju hunnit testa NMT och det är jäkligt bra träning. Bara ytterligare en anledning till att bli morgonmänniska.. så man pallar köra deras morgonpass ibland ;)

Snart helg!!

3 Comments

  1. Som sagt omröstningen gäller inte uthålligast, snabbast, manligst, kvinnligast, hen eller kortast utan BÄST. Kanske blir det du?

    mvh d

  2. Det ser ut som att du har goda chanser att spöa Isabella. Grattis! ;-)

    • Miranda Kvist

      Hahaha.. vad roligt :D :D

Comments are closed.