Träningshalvmara 1.40 !

Vilken jäkla förvåning!

Kom iväg mitt på dagen efter att ha blivit kompis – och sconesdopad hela morgonen. Lade mig snabbt i 5tempo och funderade på vad tusan jag skulle ta mig till. Kände ett rejält asfalt-sug, så jag styrde mig in mot stan via Solna och bilvägarna.

Enkelt i 5tempo, riktigt enkelt. Hade dock på mig en kort underställströja under den långärmade då jag hade noll koll på att det var 10 grader ute (!), fyfan jag höll på att få värmeslag.. Haha. Så jag försökte undvika solen ;) Drog upp ärmarna och ner kragen i halsen. Lyckades hantera värmen till slut.

Det var fantastiskt väder helt plötsligt !

20120318-175138.jpg

Benen kubbade hursomhelst på riktigt bra och jag kom in till city. Tog vägen längst med Norra Mälarstrand och hejade på Runday-Lisa ena sekunden och i nästa sekund på MarathonMia. Grymma löparbrudar!

Kände mig stark och njöt i värmen. Knät var helt med på noterna. I vanliga fall kan det kännas av lite under löpardag nr2 irad, men inte idag. Körde ju som sagt 16km igår, men idag var det verkligen hellugnt. Jippi! Det går FRAMÅT.

20120318-175149.jpg

Glatt skuttade jag uppför Tranebergsbron och bestämde mig för att ursprungsplanen ca 15km skulle uppgraderas till 21km. Energin fanns verkligen där och jag ökade takten.

Eller ännu längre?? Väl hemma borta vid Bromma Center så kände jag att jag ändå inte skulle pressa för hårt idag då jag egentligen skulle vilja (och hade energin!) för 30km.. men inte öka alltför snabbt. Så jag blåste på allt jag hade sista 3km på 4.18, 4.16 och slutligen sista kilometern på Sumpans IP på 4min. Yeaaahhaaa!

20120318-175208.jpg

Förvånad hade jag alltså lyckats knoppa ihop en halvmara i finfina 4.48fart. Vad fan? :) :) Helt själv dessutom, och utan någon som helst laddning. Detta bådar gott för framtiden.

Jag må inte springa så långt som jag brukar.. men helt klart snabbare i alla fall! PB:t på 1.38.39 sla ryka inom kort !

20120318-175217.jpg

8 Comments

  1. Härligt! Vilket formbesked! :)

    • Miranda Kvist

      Jag vet!! :) :) Så glad man blir!

  2. Förlåt mej gumman men den här knägrejen är enbart av godo för dej! När du rehabiliterat dej färdigt kommer du att vara ULTRAfarlig. Finns inget som tyder på nåt annat. Bara styra vidare på det här spåret nu… Inte tappa sugen om du känner av knäet emellanåt. Du behövde verkligen den här dosen av kompletterande träning tror jag. Jo, faktiskt. Jag är så grymt imponerad av hur du tagit dej an den här utmaningen.

    • Miranda Kvist

      Hahahaha… jag hoppas det!! :)Tack för peppen, och jag skickar tillbaka precis samma ord till dig min vän! Ska bli kul att ses snart också!

  3. Instämmer med Lisa. 1:40 på träning bara sådär är imponerande starkt! Way to go Mirre :)

    • Miranda Kvist

      Tack !! :)

  4. eve

    ….och inte trodde man att man skulle få se dig in action! åkte bil idag på någon bro, och helt plötsligt kommer jag på mig själv med att ropa och peka (sjukt starstruck, jag vet) ”MEN SHIT! KOLLA DÄR ÄR MIRANDA KVIST!!!!”. hahaaha. …mina medpassagerare hade ingen aning om vem jag var så exalterad över att se dock :(
    men det var kul att ”se dig på riktigt” i alla fall! Och inte nog med det så drog jag ut på en egen löprunda också!
    god kväll!

    • Miranda Kvist

      HAhahahah!!! Vad kuul! :) :) Tur att man inte passade på att vila sig just då ;) ;)

Comments are closed.