Ajuste..hur var det nu igen?

Oj vad länge sedan det var jag tävlade. Det var ju typ Bislett... Fast tusan vad skönt att jag inte behöver springa i 24 timmar på en 545m lång bana från start 11.00 imorn ;) Jag är hemskt glad över att det ”bara” är snabba 21km som gäller. Fast ändå, undra hur den här icke-löpande kroppen ska palla gå ut i 4.30fart imorn. Hehe. Skit alltså. Önskar jag skulle ha en sån där grym löpardag som jag har fått ett par gånger här i vår på mina intervall – och korta långpass.

Men men. Jag ger allt jag kan imorn, det blir vad det blir! Som extra förstärkning har jag gått och anmält mig till Kungsholmen Runt i alla fall. Har ju lovat er att göra en riktig satsning på halvmaran iår. Sluta tjata om mina gamla pers liksom. Får hoppas att den uppladdningen blir bättre.

Men vad vare nu som gällde. Plocka fram kläder och gå och lägga sig tidigt? Vad ska jag ha på mig? Vilka skor? När ska jag vara på plats? Kan man lämna in kläder?

Herregud. Det var så länge sedan jag tävlade att jag glömt bort hur man gör… ;) 

Senast det bekom sig… 

6 Comments

  1. Evelina

    Hej!
    Det skulle vara kul och uppskattande om du kunde skriva ett inlägg om en optimal ”träningsfrukost”. alltså vad äter du timmarna innan ett halvmara!

    • Qusay

      Det skule ta ett halvdag för hon att skriva det om allt hon äter (det är därför hon bara orkar springa halvlopp och långsamt långsamt så om klister under fötterna och så ock stavgång…)

      • Miranda Kvist

        Åh Quasay nu kommer jag gråta mig till sömns verkligen ;) Synd att du har så sjukt dålig självkänsla att du måste hacka på mig, kanske ska jobba på det va :)

    • Miranda Kvist

      Hejsan Evelina! Det kan jag absolut göra :) Kommer!

  2. Var det där humor så hängde iaf inte jag med…:-\

    Bästa tjejen! Ville bara säga LYCKA TILL idag! Kram

  3. Sara E

    Ville bara säga att jag gillar din blogg jättemycket. Du är grym!

Comments are closed.