Formkvitto??

Okej idag var jag som en kalv på grönbete när jag kom ut och sprang. Brassade av i 4.20fart direkt och efter 800m krampade mina vader helt brutalt så att jag höll på att slå knut på mig själv. Försökte därefter springa med mina tunga stockar till ben en liten stund, för att senare försöka mig på lite teknikträning.. och ja, när jag fokuserade på hälkicken och tittade bakåt, då körde jag typ bowling med några Canadagäss. Stackarna var på fel ställe vid fel tidpunkt helt enkelt…

Några till tappra försök till teknikövningar, och ett och annat skutt över vattenpölarna, spöregn i ansiktet och fortsatt stenhårda krampade vader.. hehe. Fantastiskt formkvitto??

Ja. Vad ska man säga. Det var kul i alla fall. Men 4km fick räcka, benen hade ju typ glömt bort hur man sprang? Gav upp och längtade efter middag. Hoppas jag har påmint benen om hur man gör nu. Nu krampar de inte längre i alla fall. Är det genomströmningen av blod efter 6dagars stillasittande som gör det eller? Gud vet vad..men känslan brukar vara likadan första milen på ett marathon, oftast när jag har vilat några dagar extra.

Ja. Vi får se hur det går imorn egentligen… ;)

Förvirrad Duracell efter lite spöregnsskuttande.

20120413-194445.jpg

1 Comment

  1. Ida

    Hejja miranda!
    Jag kommer tänka på dig hela dagen i morgon.
    Lyckosparkar i röven på dig!

Comments are closed.