On my way 2 Visingsö!

Vaknar upp med ett leende! Idag ska jag ju ner till Visingsö och härja! :)

Passar på att jobba på bussen ner. Förbereda lite grejer inför olika event framöver. Jag har ett problem bara. Om jag tar med mig datorn kommer jag vilja titta på film..hehe så jag tar med mig ett vanligt skrivblock så jag måste skriva det jag behöver. Ibland får man vara smart och lura sig själv ;)

20120406-110513.jpg

Har haft en superlugn morgon och bara stressat ner fullständigt. Så oerhört skönt att ha några dagar extra ledigt just nu. Så välbehövligt! Konstaterar att jag fortfarande leder Active Challenge också. Smutt!

Kommer bli supermysigt att ta bussvägen ner den vägen jag och Suss sprang i somras. Man kan bara inte låta bli att minnas tillbaka. 

Undra när jag nästa gång ska ut och springa på vägarna igen. Som jag beskrev för Tuggarn igår så är det själva livsstilen jag vill åt. Den där fantastiska känslan av att bara springa och äta. Inte bry sig om alla tusen vardagliga bekymmer… Det blir så spartanskt och lättsamt.. och fantastiskt.

Någon dag är det jag som springer genom Sverige! :-)

6 Comments

  1. Lotta

    Ja spring du genom Sverige – och se till att du har följebil som filmar dig så vi kan följa med via webben som vi gjorde på Bislett!!
    Glad Påsk – må du få många mil i ditt påskägg ;-)

  2. Jag skulle bli mer förvånad om det inte blir så än att det faktiskt händer. Glad påsk nu, hoppas den blir alldeles fantastisk. Som du förtjänar!

  3. Ida

    Att springa genom Sverige får vara en sak som får komma upp på min att-göra-innan-jag-dör-lista!
    Vilken känsla!

  4. Hello, i think that i saw you visited my web site thus i came to “return the favor”.I am attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  5. It’s obvious that you take great pride in writing quality informative articles. Your article is writing I can really appreciate. Keep up the good work.

Comments are closed.