Superresultat i VM på 100km!!!!

Medans vi här hemma i Sverige har tränat/sovit/softat osv. så har några tappra svenska löpare kört skiten ur sig i Italien på VM på 100km.

Jonas Buud gick i mål på 2:a plats med tiden 6.28.59 (3.53min/km i 10 mil!!!!!!!!!) och Kajsa plockade också en 2:a plats med tiden 7.35.23 (grymt kompis, 4.33min/km!!!!). Kajsas prestation innebär även ett EM-guld då vinnaren var från USA och detta var både VM och EM kombinerat.

Slutligen gick superKerstin i mål 8.18.45 och inspirerar stortartat! Jag har dock ännu ingen aning om hur det har gått för Mona.

Kerstin, Hanna och jag i Portugal

(men det är ju en helt annan historia).

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 reaktion på “Superresultat i VM på 100km!!!!

  1. Det är bara så häftigt! Vilken spets! Och jag börjar undra om vi i Sverigen inte är på väg att få en riktigt bra bredd också (mycket tack vare skönt knäppa, över-energiska människor som den här blogg-innehavaren..:-)). Men, är det inte lite sjukt- kan ultra bli en ”folk-sport”..? Varför inte..? Vore det inte läckert med 100 km på OS någon gång i framtiden?:-D

    • Det SKA bli en folksport!! :D och tack, jag såg en komplimang mitt i den där kommentaren :) :)

OBS OBS OSB! Glöm inte att infoga din epost-adress - utan den går det ej att kommentera!