En spännande vecka!

Det blir en spännade vecka på många sätt. Mycket jobb, lite nya saker och sedan det magiska i att försöka kombinera de tre.

Ikväll är det föreläsningsgig som gäller. Jag och Suss är laddade! Därefter ska jag trycka in lite styrketräning. Imorn är det återigen dags att föreläsa, denna gång en allmän föreläsning på Mornington i Bromma. Varmt välkomna alla ni som vill! :) Vi kör igång fråm 19.00.

..och innan föreläsningen hoppas jag få igång benen igen. Jag vilar dem dock idag. Jag känner att jag var uppe på gränsnivåerna med 58km på torsdag + lördag + söndag. Tufft dessutom. Men samtidigt känna det fantastiskt att jag inte haft uns till känning! Men jag ska verkligen försöka hålla mig fortsatt smart och inte mosa på för mycket mil.

Så onsdag ska jag istället militärträna med NMT. Sådär supertufft, grisigt och kul. När jag testade det för något år sedan så var jag ju körd i många timmar efteråt. Tur att jag är så mycket tuffare nu.. not ;)

Så vad bättre att varva ner dessa pass med lite spytusingar med Maria på torsdag. Jag vet helt ärligt inte hur jag råkade boka spytusingar, utan jag såg det på hennes blogg. Jag tror att hon bara försöker skrämma mig ;) Nej. Bäst att visa var skåpet ska stå.. på Sumpans IP är det jag som är kung (typ?).

Sedan ska jag ju farthålla Lidingö Ultra denna vecka också. Man kan säga att roligheterna liksom aldrig tar slut! Så det blir nog bara 3 pass löpning denna vecka för att spara på knät ytterligare. Lidingö Ultra är ju trots allt 50km terräng. På exakt 5h30min ska jag springa runt. Är det någon läsare som hänger på farthållarMirre? Jag hoppas helt klart att jag har tiden som flera satsar på, så vi får lite fest i spåret. Dessutom ska det ju bli varmt! ÄNTLIGEN.

Undra om det sedan blir cykel på söndag. Jag är tveksam.. eller jo. Jag måste nog. Det var ju det där med någon Vätternrunda jag är anmäld till..hmm… Jag kan ju liksom inte cykel fortfarande. Vem kan man cykla med?

Rolig vecka helt klart. Love it!

3 Comments

  1. Ska ju också cykla Vättern, hade en vision om 100mil innan. Den är som bortblåst men försöker iaf. I helgen blir det inte så mycket cykel eventuellt på söndag. Men häng gärna på någongång kommer köra någon kväll i veckan också bara för att få lite tramp i benen.

  2. Åh, nu blir jag sugen på att uppgradera mig till 50 km lördag! Fast jag ska nog vara klok och hålla mig till 26an med tanke på att Prag Marathon är i antågande. Men hoppas vi ses i vimlet! :-)

  3. Roger Z

    Jag hänger på. Ses!

Comments are closed.