1h vader + 1h core

1 timma vadpress halleluja!!

Nej nej, tro nu inte att jag tränade dessa babies i en timma. Nej de fick stryk i en timma. Djupgående idrottsmassage a.k.a misshandel. Anita som masserar mig är ju styrkelyftare (!) så hon är stark. Framförallt masserar hon styrkelyftare, så mina superspända vader från i lördags var knappast en match för henne!

20120507-204824.jpg

Nej, hon tog helt sonika tag i dem och vägrade släppa dem förrän efter 1h… ;) hehe. Nej 50min blev det nog, för jag fick smaka på misshandeln även på baksida och framtida lår. Ajaj.. ajaj.

Något mörbultat rusade jag sedan iväg till gymmet.

Det blev ett lättsamt core-pass på 30min plus egen pilatesbollstyrka (låter enkelt men är ungefär sjutusen gånger jobbigare än ett core-pass på sats) i 20min.

Dagens pilatesbollstyrka inspirerades storrartat av det här klippet som jag hittade hos Lantto.

Nej det var inte enkelt. Det var svettigt.

Nästa gång ska jag köra hela serien, men jag nöjde mig några av övningarna bara eftersom måndagar är mina ”halvvilodagar” och jag ville inte spänna vader och lår för mycket då jag precis fått dem masserade. Motverkar ju syftet när det är meningen att de ska slappna av extra mycket efter massagen liksom.

Men next time baby. Då ska jag köra Rasmus Henning-style damn it!

Mot en starkare kropp! :)

2 Comments

  1. Anna L

    Fasiken vad perfekt, tack för den filmen! Köpte en boll i förrgår som jag gjort lite halvtaffliga övningar med, nu vet jag!!:-)

    • Miranda Kvist

      Grymt! Själv är mitt mål att ens klara av att stå i höftplanka på en bolljäkel.. var ju hur svårt som helst!

Comments are closed.