Back in the gym!

Idag var det det sedvanliga funktionella styrkepasset på gymmet. Torsdag som vanligt. Men eftersom jag har varit borta/skadad/laddat inför tävling och ja, det har varit långhelg, så var det länge sedan det ”sedvanliga” torsdagspasset med instruktör Jenny blev av. Så jäklar, jag har kommit på mig själv med att verkligen längta efter det passet ! De absolut tyngsta träningsveckorna smockfyllda av kvalitet och mängd i vår/vinter har ju alltid avslutats med detta pass och oftast en riktigt grym känsla.. så ja, jag älskar det här passet!

Så oavsett post-tävlingsbenen från igår, jag skulle gå. Och jag fick med mig Mia, och tillsammans startade vi ”träningen” med kaffe i solen en timma innan passet. Bästa starten.. och sedan körde vi på. Rätt tufft ändå trots gårdagen, men jag hade rätt bra med styrka att hämta – nice!

20120524-210247.jpg

Sedan kan jag ju för övrigt nämna att det är många som nu har kommenterat min styrketräning. Inte bara jag som har känt mig jäkligt stark på sista tiden med andra ord, det börjar synas ;-) Men man har helt klart gjort sina timmar på gymmet iår i jämförelse med förra. Förra året från januari till maj så hann jag köra 5h styrka. Alltså herregud, FEM TIMMAR?! Jag kan knappt tro det är sant.

Iår däremot. Iår är jag uppe och tickar uppe på 42h hittils iår, i snitt ca 20min om dagen, och nästan 2h i veckan. DET är skillnad det. Och det gör skillnad. I kombination med all kvalitet och mängdträning så är jag nog i bättre form än någonsin. Det finns en helt annan bålstyrka att hålla uppe kroppen och jobba under löpningen. Är grymt tacksam över att ha hittat rätt i vår! Säkerligen mycket tack vare styrkan som jag pallade köra på ren vilja igår när klippet i steget var helt väck. 42min på ren vilja, det är ju rätt bra pinkat. Gilla!

Hoppas ni andra haft en härlig kväll!

3 Comments

  1. Sara

    Det syns Miranda!

  2. Ida

    Kolla bara på bilen du la upp på facebook igår, när du dricker, kolla bicep! :-)

    • Miranda Kvist

      Ida, det där hade jag ju inte ens sett!! Haha ;D

Comments are closed.