Cykelstatus?

Det kommer vi få se imorn.

Idag blir det varken löpa eller cykla. Faktiskt så känns benen inte det minsta annorlunda. Lite sega bara. Rätt så lättjoggade efter tävlingen igår också. Vad som inte var lättjoggat var förstås min kära vänsterfot, men den överlevde (uppskattar för övrigt all hjälp jag fick i kommentatorsfältet med tips om diverse lindrande kurer för foten!).

Idag är jag dock återigen halt, men vad fan, jag har ju nytt PB (okej, nu får vi inte ta detta som att ”Miranda säger att det är okej att springa fast man har ont, bara man sätter nytt PB”). Känner dock att det är på g att gå över, och tack gode Gud för det. Jag ska ju trots allt springa marathon nästa vecka. Men det är ju en helt annan historia. Hjälp. Alldeles för nära?! Jag upprepar, en helt annan historia. Inte för att jag är rädd för 42km men.. .(ja detta bäddar för ett enskilt inlägg inom kort).

Jag skulle ju skriva om cykelstatusen. Ajja. Idag blir det alltså styrka och imorn så hoppar jag upp på hojen. Kan ärligt säga att jag inte riktigt vet om jag kommer kunna cykla obehindrat med tanke på mitt ANDRA skavsår. Jag fattar att ni tröttnar på mig och mina skav, om ni bara visste hur mycket JAG tröttnar. Jag menar, hur lyckas man undvika skav i all evighet och sedan dra på sig skavsår så man varken kan cykla ELLER springa obehindrat? Hehe skrattretande! (För att inte tala om att köra en Duathlontävling just under pågående skav..haha).

Så cykla ska jag alltså göra imorn, och det var det jag tänkte skriva om i första skedet. Jag har fått en hel drös cykelfrågor och jag tänkte bara skriva att det kommer svar på det. När man knappt har kunnat cykla och haft miltävling att fokusera på, så har prioriteringen valt bort cyklingen. Men den ska på banan igen. Dock inte mycket fram till Stockholm Marathon, men desto mer efteråt! Juni kommer bestå av cykling och traillöpning vad det ser ut just nu. Första veckan efter maran blir det minimalt med löpning som vanligt innan jag trappar upp lite vecka två. Och kör den där lilla 30milacykelturen runt Vättern mitt i natten. Sedan ser det ut att bli lite Xtreme-löpning, Stockholm Trail, samt uppmixat med en del styrka förstås. Juli också, det ska ni få höra om sedan! Herrejösses (vem säger herrejösses?) vad rolig sommaren ser ut att bli trots allt! Jippii kajjej!

Ajuste. Cykel var det. Status. Japp. Vi får se imorn. Det var ju det jag skulle skriva ;)

Jag på cykeln. Typ… Not.

3 Comments

 1. Sven

  Hej
  Åk genast till Axelssons för behandling om du ska klara maran
  mvh
  Sven

  • Miranda Kvist

   Hejsan Sven! Vad för typ av behandling? Alltså jag har aldrig haft problem med skavsår, så jag har ingen koll på vad man ska göra :(

   • Sven

    Hej Miranda
    Du ska gå till medicinsk fotvårds behandling där dom vet vad dom ska göra,troligen punkterar dom blåsan och lägger på
    ett skydd (typ compeed) men dom kan det där.
    Nästa vecka kan du få elevbehandling och då till halva priset
    ungefär 250 kr
    Ring Axelssons och boka tid kan vara kö,så du hinner bli klar till maran.
    mvh
    sven

Comments are closed.