Core-träning my ass?!

Vad bättre core-träning än den när man inte kan sitta på cykeln?!

Haha… Jag har inte varit helt ärligt med mitt skavsår från cyklingen.. Helt ärligt, jag kan inte ens sitta ner på sadeln. Det gör så ont att jag börjar grina. På riktigt. Värsta smärtan jag har varit med om.

Så jag har spenderat drygt 5mil cykling utan att sitta på sadeln. Fattar ni vilken träning för bålen.. Haha. Det är så jag motiverar mig ;-)

Som att en sådan sak ska hindra mig från att cykla. Spänna bålen i 2h20min.. Det kan jag tacka vinterns styrketräning för. Har rumpan precis över sadeln och trampar. Sweet. Bränner fint kan jag meddela. Suss är mitt alibi..

…och snart ska vi hem igen. Pannbensträning deluxe. Ajj.! Fast trevligt förstås ;-)

20120517-133202.jpg

1 Comment

  1. Core-träning my ass?! |

Comments are closed.