Gränna – Jönkan t.o.r ståendes

Som sagt. Jag har verkligen inte överdrivit om mitt skavsår. Tisdag och onsdag kunde jag inte gå normalt på kontoret. Onsdag kväll kunde jag inte sitta normalt på bussen och ja… Imorse kunde jag fortfarande inte röra mig obehindrat. Valde tom bort att leka med kottarna för att varje rörelse gjorde ont… Haha fattar ni?!!!

Men jag var ändå fast besluten för att köra. Skavsår ska inte hindra mig från träning.. Om jag så måste ”stå och cykla hela dagen” hhhahaha… Jo.. Så blev det ju också ;-)

Dessutom sponsrad med värsta cykeln av grymma Mike! Vägde ingenting! Om ni rullar i närheten av Jönköping måste ni gå in på Team Sportia Jönköping, de har världens bästa butikschef!

20120517-172359.jpg

20120517-172416.jpg

Så dressade och klara var jag och Suss redo för att hänga på vårt sätt: snackandes och tränandes på samma gång ;)

20120517-172607.jpg

Jag är ju nere i Jönköping för ”affärer” liksom, för att vi ska ha möte ihop. Vi har så otroligt många bollar och idéer vi vill ta tag i, så vi mjukstartade idag med cykling och lunchmöte. Imorn kommer vi köra heldag på kontoret, blir grymt.

Jag kom ganska snart in i min ”cykla utan att sitta på sadeln”-rytm. Jag hade ju inget val ;-) försökte hålla rumpan ganska lågt ändå över sadeln hela tiden.

När jag växlade så satte jag ner högerskinkan så jag inte växlade ståendes. Men den millesekunden gjorde också ont.. Haha pannbensträning.

Man får göra det bästa av situationen?! Ett sjuhelvetes muskulärt bålpass!!!!

Spände mage, rygg och höfter och började köra. Vi kunde inte ligga på rulle då jag var stark uppför och nerför rullade hon assnabbt medan jag klämde ihop låren och passade på att vila några sekunder…

20120517-173041.jpg

Framåt gick det ändå och kroppen lärde sig att det var det här som gällde idag. Mjölksyreträning för benen, och jäklar så jag slet på. Skitroligt!! Haha, men varför då kan man undra? Jo för att jag hade ALDRIG pallat detta förra året, men nu känner jag mig verkligen vrålstark och då är det kul att utmanas!

Ländryggen fick jobba hårt och jag var oerhört noggrann med hur hållningen var. Trampa trampa. Men ryggen var stark. Inte konstigt att man har en tvillingsyster som lyfter 200kg i marklyft.. Generna finns!

20120517-173353.jpg

Så jag hade skitkul, och Suss likaså! Vi snittade några mil över 30km/h men mestadels låg vi på ca 26-27km/h. Efter 5mil tog vi alltså lunchmöte, och passande nog regnade då. Sedan gav vi oss av mot Gränna från Jönköping igen och det rullade fint faktiskt. Man kanske ska starta ett cykellopp där man inte får sitta ner.. Jag kanske skulle ha chans på vinst? ;-)

20120517-173622.jpg

Pärla till cykel alltså, vilken dröm!! När totalt 100km avverkats på ca 4h cykling och vi var över på ön igen så var jag nöjd där. Längsta cykelpasset iår, hehe ståendes..

Suss skulle ha några mil till, och i vanliga fall skulle jag inte banga, men jag var rätt nöjd i ärlighetens namn. Och lite förvånad över att det gick så bra. Noll vila, men himla skoj!

En härlig dag som säkert kommer avslutas med en härlig middag. Älska Persgården!

51 Comments

 1. Herregud de låter nästan lite omänskligt att köra så länge stående, du måste vara grymt stark!!

  • Miranda Kvist

   Hahahah… tack Camilla!!

 2. ida

  Vill bara tacka för att du städnig inspirerar och skriver bra inlägg. Det var bland annat tack vare dina suveräna motiveringstips som jag idag kunde pressa mig in på ett nytt pers på milen! Från 43.06 till 39.02!! Är så himla lycklig och har sedan jag läste ditt inlägg pepprat mig själv med ”du klarar sub.40, du klarar sub.40, du är faktiskt bra, du kommer att klara det”. Och ja, JAG KLARADE DET JU FAKTISKT! :D Tack Miranda!

  • Miranda Kvist

   Ida!!! ÄRE SANT?!! Åh vad roligt!! Blir så glad, så glad, så glad!!!! :D STORT GRATTIS, DU ÄR GRYM!

 3. Marianne

  Infanterield kallas det:)

 4. It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 5. Nature Photography by Mariann Rea Baby Great Tit

 6. Lakberendezs Tervrajzaim

 7. actionmasks blog You are My Sunshine

 8. Area Four Hits the Streets with Piadina Food Truck

 9. Samsung Galaxy Tab 10.1 1. Tablet Android com Display Wide 10.1

 10. Adipiscing mauris leo Aenean tristique

 11. Day 1 At Technovanza12 Gallery Veermata Jijabai Technological Institute mumbai CoolAge

 12. This is actually a perfect buy rusty hearts gold, another colors is often fantastic.

 13. I am interested in advertising a new social networking site. I have never wrote a Blog before. How should I write this? . And where do I go to write a Blog. This is all new to me and I want to start rocking.. Thanks..

Comments are closed.