Tar en liten söndagspaus

Idag är en sådan där dag jag tar en liten paus. Vadå paus kan man undra, har du inte semester?? Jorå. Visst har jag semester. Men jag behöver nästan en liten paus från semestern på något vis. För mig är lediga dagar eller semesterdagar alltid ”göra-mycket”-dagar. HELA lediga dagar bäddar ju för massor av aktivitet. Men idag kör jag en liten lugnare dag. Känner mig dock himla pigg i kroppen, och fylld av energi, tar dock en frivillig vilodag för att ladda om lite inför veckan som kommer. Jag har då aldrig haft en semestervecka så oplanerad som denna. Sista semesterveckan dessutom, attans också. Förra året passade jag på att springa 30mil mina sista semesterdagar.. hehe.. det hade ju varit grymt i år också. Springa ner till starten av Sommartåget liksom.. vilken magi.

Ska drömma vidare till något annat år. Det kommer fler äventyr. 

Har du något gjort/kommer göra något roligt sommaräventyr?

7 Comments

  1. Åh nu har jag några semesterdagar på hemmaplan. Har nog aldrig haft det! Ska köra en sommarnatts/kvällslöpning nu. Så värt!

  2. Grym hälisättning på den där målgångsbilden :)

    • Miranda Kvist

      Hahaha… till mitt försvar så kör jag någon typ av trestegslöpning sista biten med händerna i luften ;)

      • mmm, säkert :)

  3. Mia

    Även superwoman måste vila vettu ;) Men hur kunde jag missa dig?! Ola sa att ni hade snackat lite längs med banan och vi borde ju ha mötts efter vändning. Snacka om att Hellströmskan fick borra på i lördags. Ingen kontakt med omvärlden om den inte skrek mitt namn JÄTTEHÖGT :D

  4. Vi gjorde vårt sommaräventyr i förrgår och cyklade en 405 km:s runda i Finland. Aktiv cykeltid 16,5 h och 21,5 h hemifrån! :)

  5. It’s truly an honor to be subjected to thoughtful and unbiased writing like this. The writer is clearly knowledgeable and balanced in my humble opinion.

Comments are closed.