Livsförändring

Imorse pratade jag och Jenny om livet när vi piggnade till i promenadskor runt sjöarna. Jorå. Jag jobbar fortfarande på morgonmänniska-grejen.

I alla fall. Jag tänkte att det kanske var dags att berätta lite om mitt liv. Eller ja, förändringen i höst.

Jag är inte så rädd för förändring, utan har ganska lätt att ”go with the flow” – ge allt i ett nytt jobb, drulla iväg till Italia-land och jobba med kort varsel, eller ja, gå all in i löpningen. Jag är lite sådan som person.

Ni som är med mig dagligen vet också att det senaste året har varit fyllt med allt möjligt magiskt; lopp, träning, föreläsningar, event, vänner, företag, träning, coaching, träning, träning.. och så massa jobb, jobb, jobb på det. (Och ajuste, bloggen med). Ja, stundtals har jag verkligen känt att det har varit ruskigt svårt att få ihop allt. Men ändå lyckats på något vis. Dock har just diverse projekt fått stå tillbaka. Men jag har verkligen försökt att inte behöva kompromissa med saker och ting; vänner, familj och träning, och jobb då.

Hursomhelst. Mitt hjärta slår för träning. Det bara är så. Jag vill föreläsa mer, träna mer, jobba med fler träningsrelaterade projekt osv. Utveckla min lilla firma. Coacha fler och ha mer tid över till det. Bli mer insatt. Lära mig massor mer. Och så vidare, och så vidare.

Så jag har med andra ord tagit ett litet steg i den riktiningen. För ett år sedan startade jag min firma, och nu är det dags att satsa lite mer på den. Från september går jag ner på halvtid på min inköpstjänst (jobbar för nuvarande som Inköpare i livsmedelsbranschen, är utbildad inköpare sedan tidigare). Dessutom smäller jag in studier i vardagen igen, Idrottspsykologi och Hälsoentreprenörskap.

Dessa val är inte endast direkt kopplade till ett ”karriärsdrag” (för lets face it, då hade ett smartare drag varit att vara kvar), utan nästan rent egoistiska. Till viss del. För livet är en gång, och jag vill göra saker jag brinner för. Prestige, pengar och titlar är ingenting som går upp emot passion, kärlek och möjligheter. Och om det är något som jag känner mig inför hösten så är det just inspirerad över alla möjligheter som finns. Taggad och laddad också. Redo för livsförändring.

Livet är till för att levas och upplevas :-)

Det kommer bli SPÄNNANDE!

77 Comments

 1. syrran

  Kommer bli stört spännande!!

  • Miranda Kvist

   Hehe :-)

 2. Sofia

  Gu vad modigt!

  • Miranda Kvist

   Tack Sofia!

 3. Vad roligt!! Jag blir så glad av unga driftiga människor som faktiskt vågar ta steget utanför den normalt så raka vägen. Lycka till med allt Miranda!

  • Miranda Kvist

   Tack Carina! Man har verkligen kommit till insikt på sista tiden att det är det man brinner för som är grejen. Tänk bara på hur många år man ska leva och frodas, bäst man gör det som gör en lycklig :-)

 4. Lycka till, kommer gå hur bra som helst med din inställning !!

  • Miranda Kvist

   Tack så jättemycket Bosse! :-)

 5. jens

  Awesome! way to go!!

 6. Thomas Lummi

  Helt rätt. Man ska göra det som känns rätt. Jag vet att man kommer att ångra sig om man inte gör det. Som ett exempel kan jag nämna min fru, som i princip alla år arbetat på kontor. Hon sade upp sig, började plugga trädgård. Nu är det körkortet som snart är klart, sedan kan hon arbeta som trädgårdsmästare. Hon är 40 år. Drivs man bara av glädje och en vilja så fixar man det. Lycka till Miranda. Jag såg föresten hur du sprallade och stojade på Jubileumsmarathon, vilket gjorde att jag fick mer krafter. Superwoman!

  • Miranda Kvist

   Hejsan Thomas! Tack för din kommentar, gör mig ännu mer pepp :-) Hoppas din fru är lycklig i sitt nya val!! :-)

 7. Louise

  Härligt!
  Du har en fin inställning och jag tror verkligen på dig som entreprenör.
  Du är ju dessutom redan grym som coach så satsa på träningsrelaterade saker, du är toppen tjejen!

  • Miranda Kvist

   Bääääästa Louise!!!!!!

 8. Vad kul, jag kommer också att läsa Idrottspsykologi till höst…vilket universitet blir det för dig?

  • Miranda Kvist

   Hejsan Shaman! Det är KS som gäller!

 9. Jösses, helt rätt!! När jag väl vågar lämna min trygghet kommer jag göra detsamma!
  Kör hårt! :)

  • Miranda Kvist

   Tack Emma :-)

 10. GRATTIS vad kul! Det kommer bli grymt :)

  • Miranda Kvist

   TACK Karin! Och grattis själv med din förändring i livet ;) Välkommen till rätt sida av Sverige haha

 11. karin

  Grattis och vad kul.Du kommer att bli lika grym som Suss.
  Helt rätt att satsa på det man brinnner för.
  Låter mycket spännande.

  • Miranda Kvist

   Tack så jättemycket Karin!

 12. Roligt med förändring och nya mål! Jag läste idrottspsykologi i höstas- mycket intressant och lärorikt!

  • Miranda Kvist

   Tack Emma!! :-) Åh säg till om du vill kränga böcker då!

   • Vi körde bara med en bok, amerikansk och riktigt bra, en rejäl sak att bita i. Den vill jag däremot behålla! Var läser du hälsoentreprenörskursen?

 13. Karolina

  respect!! :-) och no worries – du kommer aldrig att angra dig!

  • Miranda Kvist

   Tack Karolina!!!!

 14. Grattis! Åh vad härligt med någon som lyssnar på sin magkänsla och inte bara tänker på karriären! Själv bytte jag utbildning förra året, vilket kostade mig tid och pengar men det ångrar jag inte en sekund! Ska bli kul att följa dej och dina framsteg!

  • Miranda Kvist

   Tack Ingrid för din kommentar, sådant ger ännu mer styrka :-)

 15. Grymt beslut! Man måste våga!

  • Miranda Kvist

   Tack kompisen :-)

 16. Kul! Det är alltid inspirerande med människor som du, som vågar satsa och följa sina drömmar, tummen upp tjejen :)

 17. Ida

  Jag har länge tänkt att du verkligen borde satsa på dina föreläsningar, adepter, ja löpningen helt enkelt. Du är så sprudlande glad och passar verkligen med att jobba med människor! Ska bli väldigt spännande att följa din framfart! You go girl!!

 18. Spännande! Lycka till!

 19. Vad roligt att läsa, Miranda!! Tycker du gör helt rätt! Stort lycka till; skall bli kul att följa dig på resan! :)

 20. Have obtained numerous pairs about rusty hearts power level’s for myself and my personal two kids. Basically wish they will accomplish a great deal more dressier rusty hearts power level.

 21. You lost me, buddy. I mean, I imagine I get what youre saying. I realize what you are saying, but you just appear to have forgotten about that you will find some other men and women in the world who see this issue for what it truly is and may perhaps not agree with you. You may be turning away alot of individuals who might have been lovers of your web log.

 22. Song Charter I Believe in Christmas Once a Year

 23. Dont Mess With My Marshmallow Peeps MH Single Girl MensHealth.com

 24. 217494636290ISBNEAN8EAN13 of UPC bar code database

 25. Display Main Menu

 26. PRINT WIRELESS FROM WINDOWS AND MAC

 27. 44th Commencement Exercises Online Streaming

 28. samsunggalaxytab3 NewsSuperFast.com

 29. Donec at elit velit.

 30. Vendre des livres sur Internet la solution ecommerce

 31. BatikuSStik Soulnastic Cantik You Medley Cover Kahitna Ten 2 Five

 32. Konec Google Apps zdarma BEZPENJ INTERNET o internetu na jednom mst

 33. recommended site, artist, album download Bona Fide

Comments are closed.