Vinnarna i Kistaloppet-tävlingen!

Okej, för det första – påminn mig att aldrig göra en sådan här typ av tävling igen! Det är ju SJUKT SVÅRT att välja ut tre bilder. Alla var ju roliga, härliga och fina på sina olika sätt. Jag har ju mest haft ångest när tävlingsnbidragen drösat in! Tacka vet jag gissa-tiden-tävlingar, då kan ju bara en person vinna! (Och jag slipper bestämma vem ;)

Men 3 bilder har jag valt ut. De tryckte helt enkelt på rätt knappar :-)

Moa: ”Från en Spanienresa med pappa i början av sommaren, allt i livet var kaos men löpningen håller sig stabil och konstant, den kan man alltid lita på :)”

Moa, jag vet hur det känns!

Christian: ”En bild som gör mig glad. Ett nysatt pers på milen efter att ha kommit tillbaka efter löparknä.”

Christian, jag vet precis hur även detta känns. Och det är LYCKA.

Ignacio: ”Här kommer en bild från när jag var i Nice, Frankrike, för ca 2 veckor sen.”

Ja… denna fick vara med för att.. ja, den bara är för fin. Och jag vill vara precis där just i denna stund!

 Det var de tre bidragen som vann varsin startplats till Kistaloppet. Tack till alla ni som var med och tävlade, det var jättemycket roliga, härliga bilder!!

3 Comments

  1. Christian

    Hejsan, fasen vad roligt att jag var en av vinnarna med min bild av min klocka. Dessvärre lär jag tacka nej till min vinst för att jag hade helt missat att Kistaloppet gick samma dag som Sicklaloppet. Sicklaloppet har jag redan planerat att genomföra tillsammans med en vän som är debutant i tävlingssammanhang. Ursäkta om jag ställde till problem för dig och tog en vinstplats av någon annan.

    Tack för en bra blogg mvh Christian

  2. =) Tackar! Du får se till att besöka de bergen nästa gång du är i Nice (Vence). Saknar både bergen o värmen men nu är det dags att sluta dagdrömma och köra Kistaloppet! Tack för platsen!

  3. Moa Strandh

    Tackar för platsen! :) Det blir en bra ”uppvärmning” till Ursvik all in på söndagen!

Comments are closed.