Mirre is back!

Hallå hörrni!

Okej, vet ni vad jag gjorde i helgen? Nej ingen vet. Tametusan. För att jag bloggade knappt ju. Nu kanske ni inte märkte det visserligen.. men några gjorde det. Haha. I alla fall enligt en del sms. Uppenbarligen skickar jag ut signalen att jag inte mår bra om jag inte bloggar…? Men så är det inte ska ni vet.

Nej, jag behövde bara stänga ner allt. Så jag stängde av datorn på fredag och satte igång den precis. Har visserligen tjuvkollat mailen och facebook på mobilen, men ändå verkligen försökt låta bli både jobb och sociala medier. Behövde liksom ett break.

Och ärligt. Låter säkert töntigt. Men att INGEN vet vad jag gjorde igår..hahaha… det var helroligt. Herregud vad knäppt ändå. Vilken bloggsjuka man är fast i..

Glad Mirre från Orta-loppet 

Jag har för övrigt välkomnat denna vecka med 12km morgonlöpning i solen. Låter väl härligt? Hmm.. ja efter ca 3-4km när kroppen vaknat och jag hade hämtat upp mamsen så var det njutbart. Innan dess var jag slöare än slöast. Varför blir alla andra pigga av vila och jag bara stel och slö?

Förra veckan tränade jag endast 5h. För mig är det så lite att det känns som om jag knappt rört på mig. Ungefär vad meningen var. Men ändå. Och jag lägger ingen vikt (som vanligt!!) huruvida det ÄR lite eller mycket. För mig är det inte alltför mycket. Så med andra ord lyckades jag med mission vilovecka. Får se om jag lyckas komma upp i timmar denna vecka då. Eller om jag pensionerat mig på riktigt ;) 

I övrigt sittar jag nu och matar lite jobb. Dags att försöka göra en bra måndag av detta!

5 Comments

 1. A

  Såg dig faktiskt när vi möttes på cykelvägen vid Duvbo i morse. Det syns ju på långt håll när du kommer med din svajande hårtofs! Du är lätt att känna igen mao! Brukar springa/cykla den vägen på morgnarna så jag tror jag har sett dig nån gång tidigare oxå! Jag lovar att heja nästa gång!
  /Din privata postleverantör från Bromsten ;-)

  • Miranda Kvist

   Haha, postleverantören ;) Sprang förbi just Bromsten idag och fick lite flashback, det var ju ett tag sedan nu :) och jajamen, hälsa!

 2. We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site offered us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

 3. i was given these kinds of rs gold presently plus i by now take pleasure in them!!!! since i treasured these people a huge amount of i am choosing a second product! that i beauty of these individuals is that you do not need to get the consideration supplies to look after these(:

Comments are closed.