334metersintervaller

Lite logistik och annat körde ihop min eftermiddag. Fick bråttom till spontana middagsplaner. Dessutom lade jag om i skallen lite granna att det var mer optimalt att dra löpningen ikväll istället för imorgon, för att på så vis få en torsdag med löpvila. Min måstevilaifrånlöpningenibland-kampanj ni vet.

Skulle skutta runt sjöarna, men hamande på IP istället, för att vet ni vad?! Man kunde skrapa ihop hela 334m -intervaller om man sprang ena långsidan och lite på kortsidan, gjorde 360graders vändning och sprang tillbaka. Allt annat var förstås snöbelagt.

Så Miranda spontankörde 10x334m (ca 65-70s intervall / 30s ståvila). Inkluderat vändningen låg tempot ca 3.20-3.30min/km. Går ju inte riktigt att jämföra med en klockren rundintervall direkt. Men fokus var pulshöjning och löpteknik, så jag var rätt nöjd ändå. Utgångsläget är okej.. men för att imponera på mig själv med intervalltider så kommer jag få springa skiten ur mig på IP några gånger i veckan i vår..

20130403-195944.jpg

Inkluderat lite distans blev det totalt 7km i alla fall, en härlig sekvens effektivitet. Jag blev ju till och med svettig ikväll..Scoobydoo!

20130403-195952.jpg

4 Comments

  1. Andreas Kerren

    toksnabbt formen finns där

    • Miranda Kvist

      ingen medelmåtta menar du?? :O

  2. Maria

    Tänkte skriva att vi kan ju sparra varandra, brukar och mata korta snabbisar för att få upp tempot. Men så kom jag på att jag snart rullar snabbare än jag springar… =)

    • Miranda Kvist

      Haha, men du rullar ändå snabbare än jag springer :D :D :D

Comments are closed.