Lycka?

Här och var så hamnar jag i tankar kring livskvalitet och vad man vill få ut av dethärvikallarlivet. Eller bara enkla saker, som att reflektera över vad som gör oss lyckliga. Jag tänkte lite på det där jag läste om Maddes shopping eller Lanttos träningsreseinlägg. Jag tycker de gör helt rätt som unnar sig sådant de vill ha. (obs.. Menar förstås inte att det endast är detta som är lycka för Madde och Lantto.. Bara exempel).

Tänkte faktiskt tanken att jag också skulle unna mig något. Frågan är bara vad? Haha. Shoppa ogillar jag mestadels.. och resor. Ja, sådana är det så många av i vår att jag ändå inte hinner smälla in en till. Ej heller typ i sommar eller i höst.

Vidare funderade jag på vad som är lycka för mig. Prylar har aldrig varit superintressant för min del. Jag är rent ut sagt dålig på att shoppa. Överlag ganska billig i drift.. haha. Men vad är lycka då. Jo, det här har jag pratat med lite vänner om, och jag tror jag listat ut det för egen del. Halvt i alla fall. Inte nödvändigtvis unna sig prylar eller resor, utan att unna sig en livsstil som man trivs med. Helt enkelt styra det åt det håll man mår bra av. Låter ju sådär överdrivet flummigt kanske. Men att kunna unna sig att syssla med det man vill och träna det man vill. Vara med dem man vill.

Lite så. Generellt bränner jag ganska lite pengar eftersom jag är dålig på att shoppa. Men jag unnar mig garanterat fika & middagar ute ungefär tretton tusen gånger mer än vad jag skulle behöva. Men då har jag ju en härlig vän bredvid mig, och då unnar jag mig gladeligen en utekväll med hen. Sedan unnar jag mig att inte stressa upp mig för att mitt hem är kaos ibland. Och jag unnar mig att träna många timmar. Och jag unnar mig att tro på mig själv.

Typ lite sådär går mina tankar. Även om jag stundtals inte alls förstår mig på min egen livsstil just i detta nu. Men jag har ganska kul i alla fall. Så något måste jag ju göra rätt. Förr trodde jag väl mer att jobb var nödvändigt ont och fritid var den roliga biten av livet.. Nu kör jag mer på det där roliga-livsstils-stuket. Vi får se var det bär av på sikt. Det är ju det som är spännande med livet, man har aldrig någon aning :) Så jag unnar mig att leva i nuet helt enkelt. Det är lycka :)

En liten bild från ännu en tidning. Ni får se mer så snart jag får tag i en tidning. Denna bild är lånad från X-kross. Visst ser jag lycklig ut?

98 Comments

  1. Jag tycker att du ska vara stolt över din insikt redan i så unga år. Framför allt att du tänker kombon ”ha kul”, ”tjäna pengar” och ”jobb” i samma anda. Många missar de bägge senaste ;-)
    Jag fick barn tidigt så att ”försörja familjen” fick ha prio (ingen ånger där) men idag… Idag lever jag som du. Jag jobbar med det jag älskar och på det sätt jag vill. Jag lever benhårt efter filosofin ”Lev det liv du väljer” och jag är sååå glad att jag ser att jag fått in den tanken i framför allt min son.
    Fortsätt skapa din framtid och jag ser sååå fram emot att träffa dig irl på Mallis :-)

    • Miranda Kvist

      Hejsan Chatrine! Detsamma härborta, ska bli jättespännande att träffas inom kort. Och tack för dina ord, låter som att vi har mycket gemensamt :) :)

      • Hi, several person known as Blumenthal was already raised your own personal infographic as well as published the item in the website! My partner and i don’t know in case he / she acquired authorization or not, so merely moving this alongside. Here’s the hyperlink: wow po http://www.goldwow.fr wow po

  2. Tänkte skriva något liknande – du är klok för att vara så ung! :) (Ja, jag är ju i alla fall några år äldre så jag får kalla dig för ”så ung” ;))

    • Miranda Kvist

      Viiiiilma lilla stolle, du är ju själv värdlens ungdom knasboll. Och tack för i tisdags snygging :)

  3. Grymt bra skrivet! Så enkelt att försvinna iväg FÖR mycket i framtiden och glömma bort att leva just nu. Det där Carpe Diem må vara uttjatat, men än dock väldigt väldigt viktigt. Fortsätt sprudla och ge energi på samma sätt som nu! :)

    • Miranda Kvist

      Tack Alexandra!

  4. Nice…thanks for this.

  5. dieselspecialists.net Tech help Portal

  6. SnuggLes Private Homepage Galerie Fotoshootings 20110724 Shooting Lea mit Lotta DSC2504.jpg

  7. Diplomado en Antienvejecimiento y Longevidad

  8. Edifici dHabitages a Vilanova i la Geltr Jaume Juli

  9. 2nd Tier Traffic is Changing the Way Large Businesses Advertise Online TrafficSplice.com

  10. Mnd Nike Free Run 2 Gr Grn Hvid Sko Online Gambling Stories

  11. Become In Forum crire une rponse

  12. 08112012 to 08132012 Upper Body and Running Daves Training

  13. Article 19 2012 Day 3 Gallery Manipal Institute of Communication manipal CoolAge

  14. MPs Seek Judicial Help For False Allegations on The Six MPs

  15. XpressEngine temple run iftlik oyunu oyna

  16. El Equipo de Cmo Inmigrar a USA VIDEO

  17. Vancouver Youth Hostel Grand Trunk Hostel in Vancouver Youth hostel Hostel Information

  18. Gold Adv Golden Agency Advertising Napoli

  19. MnG Neuigkeiten Interne Mw3BoII Liga

  20. Idias de Closets Fernando Rigotti design de interiores, decorao e afins

  21. Iapar comea planejamento para AGROBRASLIA 2013 AGROBRASLIA

  22. COSTCO Sony Alpha A37 DSLR Camera 16.1 MP Bundle TR Canada

  23. I acquired these particular rs gold http://www.hirsgold.com/Buy-RuneScape-Gold.html rs gold take an earlier Christmas day provide coming from my mother in addition to stepdad! They may be extremley nice and uncomplicated to stick a phone off all of them in college in case you’re online messaging (i can)

  24. Porno Bild Blog Mein Besuch in einem Partytreff

  25. VIVA MIS FANS Concierto San Luis Potosi Factor 96.1 5.22.2013 Andres Cuervo Blog

  26. ENCABEZA EL GOBERNADOR ROBERTO BORGE INAUGURACIN DEL MONUMENTO FAIRPLAY Y JARDN POR LA PAZ Macronews Noticias locales Cancn

  27. Copy of as TOT 3G network been operated

  28. Aprenda a alcoolizar seu chimarro

  29. Red Black Sports Club Tees Off for Youth Sports

  30. Nature Photography by Mariann Rea Common Redpoll

  31. Just Jared premium partner

  32. Bluehost Back Office My Real Estate Website Created By Me

  33. Forum Muro della democrazia Rispondi a

  34. Every bad situation is a blues song waiting to happen. Amy Winehouse

  35. Queda registrado en cmara frustracin de robo

  36. A aposta de Simon Mainwaring, autor do We First, sobre o futuro das empresas e marcas Clear Educao

  37. Merkatari CO26

  38. Ein Ballon fr jede Gelegenheit bollywoodshow.ch

  39. I’m a sucker for my best shine rusty hearts gold to get tons of really good opinions for them. Havenrrrt witnessed a new pair with WI! Simply have to possibly be surely careful that there is simply no precip whilst including these folks external.

  40. My home is in Fla and carry my personal cheap rs gold about I can. Some people always keep me and my friends fashion during the cold months and often Im or her fortuitous in addition to break these products in to your summer time halloween costumes. delivering cheap rs gold is really like increasingly being back to base just as before, they are simply the fact that attractive! My best cheap rs gold go perfectly together with pants, dresses, and then jeans.

Comments are closed.