Helt utanför

Hejsan hörrni. Det finns positiva saker med det här med sängliggande. Ben, knä, leder osv får ju vila från diverse löpningar och andra tokirier. Och dessutom; min lägenhet känns större än någonsin. Känns för första gången i mitt liv långt att ta sig till köket i min lilla etta. Då VET VI att jag är sjuk, eller typ superlat ? :)

Men nu är det dags att visualisera och vara positiv. Inte tänka på att det bränner lite i halsen av hostan. Och att jag har ställt in morgondagens resa till Göteborg och föreläsning (illa!!!! Men avresa 06 och hemkomst 23, samt möte, träning och föreläsning tycks halvt omöjligt för mitt halvfebriga tillstånd). 

Så POSITIVT TÄNKANDE NU MIRRE.

Idag är det förstås trailtisdag som vanligt. Det ”positiva” med att bygga något som är större än en själv är att de inte behöver mig. Haha.. så träningsnördsvd sitter hemma som ett tragiskt trailtroll i utanförskap. Oh well. Tänkte att de skulle slippa sjukas ner av mig liksom.

Vet dock att ledarMalin, Mackan och Johan kommer ta hand om lirarna förstås.

Så jag fokuserar på att bli bättre. Full upptagen med att välja om jag ska äta Ben&Jerry eller SIAs pecannöttskola-glass. Och om det ska vara med eller utan grädde och jordgubbar?? Sjukt svåra val i livet..

2 Comments

  1. Trist att va sjuk! Kanske kan vår intervju med Colting pigga upp dig lite?

  2. MoALanta

    Ben and Jerry med mortlad daim över och en skvätt grädde till det. Sen har du sån paltkoma så du glömmer bort att du är sjuk. =)

Comments are closed.