Tillbaka till verkligheten…!

Herregud. Idag är jag som vanligt en liiiiite mer förvirrad typ när jag är hemma efter många dagar på resande fot. Har redan hunnit skrämma upp en bästis med min förvirring, och snart så skrämmer jag väl upp nästa.

Men man vill så mycket och då sätter man tusen bollar i rullning. Tur som fan man lyckas rodda ihop allt också. Men det kräver sin svett och sin planering. Jag minns inte ens hur livet var när jag inte hade ett pågående projekt, eller ja, sjutton. Men det är ju kul, så jag menar inte att gnälla :)

Idag gör jag vad jag kan framför datorn och släcker lite bränder, och ikväll så är det dags att hålla lite pass för TNT förstås. Går veckorna snabbare än någonsin eller vad?!

Sedan är det nog back to computer som gäller igen. Livet är lika gött som vanligt alltså höhö.

En bild att bli glad av

3 Comments

  1. Sanna

    Heja dig Miranda

  2. I think what you published was actually very reasonable. But, what about this? what if you added a little information? I mean, I don’t want to tell you how to run your website, but what if you added a post title that makes people desire more? I mean mytechn ? Blog Archive How to make use of a wireless broadband router in your home | internet is a little boring. You should glance at Yahoo’s front page and see how they write article headlines to get people interested. You might add a related video or a related picture or two to get readers excited about what you’ve written. In my opinion, it might make your blog a little livelier.

  3. This is such a great source that you will be giving and you give it away for zero cost.

Comments are closed.