Med många leenden

Hejsan på er. Jag är en rätt glad sak kan man säga. Nu har jag suttit hemma några timmar och smält senaste resan. Helst undrar jag om man inte kan ratta någon bil åt något håll igen. Det är ju kul. Fast jag gillar ju att vara hemma visserligen också.

Känner mig som vanligt lite halvt överdoserad av roliga saker när jag kommer hem från äventyr. Jag menar, inom loppet av några dagar blev det Lugnet-terrängen i Falun, Hellasskogen i Stockholm med Team Nordic Trail, Bockaboda-skogen i Kristianstad, Suveräna Skatås i Göteborg och så en kul vända i Kolmårdsskogarna i Norrköping. Satan i gatan, ajuste, värmde ju upp med Stockholm Marathon.

Vill på något vis tacka alla mina fina vänner för de senaste dagarna.. vet bara inte hur. Är alltid lite överväldigad av den enorma människoskara jag har runt omkring mig som ser till att jag blir lycklig. Och jag menar det verkligen inte på ett drygt sätt, utan på ett jag-tror-inte-det-är-sant-att-jag-är-så-bortskämd-sätt, eller typ vad-har-jag-gjort-för-att-förtjäna-allt-detta-sätt. På ett överväldigat och ödmjukt sätt. Typ ni fattar :) Jag har skrattat mig igenom många dagar och just i denna stund är jag så trött så trött så trött. Men positivt trött. Jag har sett helt galet många härliga och roliga stigar, och haft en överdos av roliga stunder. Dags att vila upp sig en stund innan nästa äventyr börjar. Eventuellt redan på torsdag..

Hannas bild från i lördags

2 Comments

  1. Thanks for the post. My partner and i have always observed that a majority of people are desperate to lose weight when they wish to show up slim and attractive. However, they do not constantly realize that there are many benefits for you to losing weight additionally. Doctors assert that fat people have problems with a variety of illnesses that can be instantly attributed to the excess weight. Fortunately that people who definitely are overweight plus suffering from a variety of diseases can help to eliminate the severity of their illnesses by losing weight. You’ll be able to see a progressive but noted improvement in health if even a negligible amount of weight loss is accomplished.

Comments are closed.