OBS! INGET URSVIK ALL IN PÅ LÖRDAG

Hejsan på er. Jag har börjat få frågan om Ursvik All In på lördag men det är INTE Ursvik All In på lördag. Länge hade jag någon tanke om just den 15:e juni…och kan ha sagt det till någon kompis och haft det datumet liggandes i högerspalten av misstag.. men det är INTE nu i helgen. Jag tror och hoppas att ingen har planerat utefter det va???  För att jag brukar ju komma med information massa veckor inför ett sådant event. Det är ett gratis roligt långpassevent som jag brukar köra i Ursvik-skogen utan anmälning eller liknande, och räknade verkligen med att ingen skulle planera in något förrän jag kom ut med en inbjudan…? Då datumet har skiftat mellan juni-sep senaste 3 åren..

Men förlåt mig om jag har strulat till någon planering!! Team Nordic Trail har fortfarande långpass på lördag i 3 olika distanser och tempon, och den som har planerat att köra UAI får gärna vara med på det långpasset som plåster på såren, maila mig i så fall. Som sagt, jag är ledsen om någon planerat in detta på lördag. Förlåt!!

Varför jag ändrade mig var helt enkelt för att jag ville ha lite bättre framförhållning, samt lägga det ett datum som kändes mer rätt och inte krockade med massor av annat.. Plus att jag har e vision om att göra det mycket större än vad det är idag…

Återigen, förlåt om det blivit ett missförstånd…! 

(Och varför jag inte har skrivit något är förstås för att jag verkligen inte räknat med att någon har räknat med det.. om ni förstår vad jag menar?). 

3 Comments

  1. Tommy

    Hej, Är det extra träning nu på lördag med TNT i Ursvik? Långpass. Vilken tid isåfall?
    mvh//Tommy

  2. Adult web Step into this I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble. You’re wonderful! Thanks! your article about Adult web Step into thisBest Regards Yoder

Comments are closed.