Det är inte synd om mig eller så

Men när man spenderar hela dagen med att jobba med spännande projekt i spännande miljöer, då tycks kontorsstolen löjligt tråkig och grå. Trots att kroppen fortfarande värker från morgonens wake-up-call som var MMA-fys. Jag och Virva pucklade på varandra mellan varven. Helgalet faktiskt att börja morgonen så.

Poängen med detta var i alla fall att det inte är synd om mig direkt. NEJ. Jag ska ju på äventyr till helgen!!!! Jag ska springa Adventståget igen, ett gemensamt långpass på marathondistansen i Östersund. Jag var med redan förra året (och är lite stolt över att det är något som startades med vårt Tomtetåg som inspiration..). Tänk vad jag har blivit jämtlänning det senaste året, helgalet vad man har pendlat upp och ner. Ska bli riktigt härligt att sätta sig på flyget=) Vi får se om jag slipper avrunda upp till 55km som senast haha..

Sedan har jag en idé om att springa reflexrunda, kraffsa mig upp på Skutan och hinna åka skidor också innan jag är klar. Min superdukiga vän Hanna har lovat att ta sig an en stackars Mirre på skidor. Stackars Hanna säger jag!! Höhö :)

Sedan avslutar jag den lilla trippen på ypperligt vis också.. KOM!

1 Comment

Comments are closed.