Var är jag och vad gör jag?

Jag har fått mail om att jag är dålig på att blogga nuförtiden..om att nya DN-bloggen är opersonlig och att gamla bloggen (denna) är sjukt dåligt uppdaterad. Så jag tänkte att det är dags att skriva lite.

Kära läsare/följare/vänner.. jag håller helt med er. Efter 5 år (!), eller ja, mer än 5 år som bloggare/överdrivet-personlig-på-nätet-personlighet så är det svårt att hålla i. Just nu SNURRAR livet snabbare än vad jag hänger med ibland. All tid, kreativitet och energi går åt till ekorrhjulet och att bibehålla balansen. Och det innebär så många puckar ibland att det är svårt att hitta tiden till annat. Såklart att träning, vänner och familj alltid prioriteras, men därutöver så finns det inte mycket tid att hämta :) som vanligt är jag en fullt-ös-eller-medvetslös-person och när jag väl ger mig i kast med saker och ting så… då blir det gärna 300% och ingenting annat.. och det vet man nog vid det här laget om man varit med ett tag på bloggen.

miramnda2

Jag tränar på som vanligt. Alla dagar i veckan minus någon vilodag eller två. Gärna en del dubbla pass ibland. Reggar inte passen längre utan bara kör på känsla.

Jag gillar att inte vara personlig jämt längre. Jag tror att allt är en process och för några år sedan brölade man ut om allt man gjorde; alla tankar; alla saker; alla människor. Jag gillar att inte alla vet exakt allt jag gör nuförtiden. Det är kul att berätta istället. Det är kul att komma med överraskningar.

Men jag lovar att svara ärligt till tusen om det kommer frågor? Någon som vill veta något bakom kulisserna? :) 

mirandakvist.se kommer att ändras till något nytt, frågan är bara exakt vad det blir. Men något spännande och roligt. Tills dess roar jag mig i huvudsak via teamnordictrail.se. Där dyker det upp nya spännande event och löpargrupper hela tiden. Vi startar snart i Jönköping, Kristianstad och Uppsala. Och mer blir det efter det också! Vi ska även boosta våra nuvarande grupper.

1O9B0472 - Kopia

kopia gruppfoto

Jag har några nya idéer och drömmar att sikta på en dag också. Men det är långt bort. Jag har några stora och krävande lopp i år att ta hand om. Kan man komma i sitt livs form när man har mer att göra än någonsin innan? Kanske?! 

En sak är i alla fall sann, och det är att det är värt att SIKTA på drömmar. Strunta helt och hållet på vad du bör göra om det inte gör dig lycklig. Gör det du brinner för.. det är ju liksom grejen. Livet är för kort för att inte göra det. Kram för denna gång.

 

4 Comments

  1. Blir otroligt imponerad av dig! TNT över Hela Sverige typ, man ser dig överallt, alltid med positiv energi och glimten i ögat, underbart! Du är GRYM kramkram

  2. Jag som tyckte DN-bloggen var mer ”lättläst” och rolig. Hm……? :-)

  3. Du är en sådan förebild! Lite Kajsa kavat eller kanske Pippi Långstrump, som går din egen väg, vågar satsa och gör vad du verkligen vill! :) Att bloggen hamnar i skymundan är verkligen inte konstigt, det vore snarare konstigt annars.

  4. Linnéa

    Hej! Tack för en jättefin blogg! Jag har en fråga angående en knäskada. Jag har haft ont från och till sen januari men har försökt vila bort det, detta funkade inte så går på voltaren denna veckan, har börjat styrketräna för att stärka upp runt knäet samt kör crosstraining nu i en vecka för att slippa stötarna som löpningen ger. Så till min fråga, vad ska man tänka på med knäskador för att förebygga samt komma ifrån dom? Har du några bra övningar?

Comments are closed.