Snart på en startlinje igen

Jag vet inte varför jag har varit så tyst om detta lopp. Kanske för att jag skrek så mycket om CCC…?

Hursomhelst så är det en startlinje för mig att stå på igen på på söndag. Framför mig kommer jag att ha 66km och 4000 höjdmeter att skutta runt på. Jag är ganska oförberedd så jag har varken koll på underlag och obligatorisk utrustning fortfarande. Men men, det är ju ”bara 66km” jag ska springa. Tyvärr känns 66km och 4000 höjdmeter som BARA några veckor innan loppet, men några dagar innan så inser man att det ändå trots allt är ganska långt. Inte så att jag oroar mig direkt.. men visst sjutton är det ändå ganska långt.

Jag har nog egentligen fel motiv kanske till loppet. Jag vill plocka UTMB-poäng och dumpa Sverige för en stund. Själv loppet och dess omgivningar har jag inte ens brytt mig om att läsa in mig på. Men jag tänker att det kan vara lite kul för omväxlings skull att inte behöva ha koll på allt. Jag är inte arrangörsMirre utan bara enkla tävlingsMirre i helgen.

Ibland behöver man få chansen att go-with-the-flow lite mer ändå. Ibland känns det som att jag måste ha koll på tusen saker. Det är så skönt att slippa det ibland.

Så inför söndagens ultralopp kommer jag skjuta från klacken lite. Ingen speciell uppladdning, ingen speciell förberedelse… utan bara skoj.

Jag längtar efter Italien igen :)

1 Comment

Comments are closed.