Ladda om och köra järnet

Jag har ”mellanlandat” på det mest effektiva sättet. Tvättat håret, fått muskel-session av min kiropraktor-vän Nancy, födelsedagslunchat i 2h med Mia samt fikat läänge med mamma. Jag har även bloggat om Sommartåget och påbörjat packningen inför nästa äventyr. Resan startar när? Imorn flyger jag.

Hade garanterat behövt ytterligare en dags mellanlandning; men vem är jag att klaga? Livet leker och första semesterdagen är ju här! Nu är det dags att försöka packa inför lördagens SwissAlpine, 78km i Schweiz med 2700 höjdmeter. Det hade visst snöat i Davos? Ska jag packa vantar?!

Utan vantar i helgen…

Benen är pigga och belönas med 3 hela vilodagar (sön, mån, tis) inför mitt stundande helgäventyr i utlandet. Förra veckans träning fylldes med lätthet upp av 94km löpning; bl.a. ett superintervallpass, en semesterjogg och en fantastisk ultralöpning.

Förhoppningen är att jag ska dra loss ett distanspass i Bergamo, Italien, på onsdag; en enklare jogg i Davos, Schweiz, på torsdag och därefter de berömda 78:a på lördag. I snö? Vind och rusk? Jag håller tummarna för sol förstås!

Vilken häftig vecka!!!

Weeeeiii :)

Avslutningsvis vill jag bara tacka John för dessa fina ord. Det värmer!!

Tack Miranda för att du var exakt den person som jag trodde att du var. Ditt galna sätt och din kämpaglöd är unik. Att du överhuvudtaget kan få en liten motionär från Jönköping med helt trasiga fötter att studsa omkring på dansgolvet efter 55 km är helt sanslöst! Din glädje smittar av sig direkt och gör onekligen att man kan dansa i två timmar efter en ultra-debut. Du är underbar! WAKA WAKA!

3 Comments

  1. Det låter som att ni haft en underbar helg, lycka till med resten av semesterns erövringar nu. Följer som alltid bloggen med spänning (just det, jag skrev ett par ord om dig i min blogg, är det inte okej så är det självklart bara att säga till så plockas det ner).

  2. I really enjoy looking through on this internet site, it holds fantastic content. “A short saying oft contains much wisdom.” by Sophocles.

  3. I’ve had this type of rs 3 gold roughly 1 . 5 years and maybe they are arranged of the greatest rs 3 gold My hubby and i acquire. My husband and I decided to go to The old continent during February-March and they have been great for weather over there and intensely like the style the locals used the. Individuals was successful at Belgium’s capital, Maastrict, Venice, Zurich not to mention mountain climbing. Transforming into a originaire about Indianapolis most people be very effective here as the environment may vary of boisterous and even 44 levels of severity to twenty down the page inside 1 day. Love these folks together with would certainly reiterate select!

Comments are closed.