Ny vecka, nya krafter

Och nej, jag menar inte att jag har funnit nya krafter – jag är i behov av dem! Idag blev det sovmorgon, fy sjutton så trött man blir av tårtkalas i kombination med triathlondebut.

Förra veckan blev det inte så många mil (40km) men det infogades ett grymt intervallpass, terräng och en triathlondebut. Måste man ju vara nöjd med! Att t.o.m. simningen gick över förväntan sätter ju nästan guldkant på vardagen..

Och nu börjar nedräkningen. 5dagar kvar. Till vad? Jo semesterliv och Sommartåg! Sommartåg; 55km löpning mellan Jönköping och Visingsö, så jag längtar! Semesterliv som innehåller två helt fantastisla upplevelser; SwissAlpine och Gränna 300. Åh! 

Fast jag måste nog nämna att jag också blir trött, jag lovar (jag får den frågan ofta).  Den här veckan borde jag egentligen passa på att ”vila upp mig” inför semestern. Vi får se hur det går; idag är det i alla fall en andra vilodag idag – känns välbehövligt. Längtar faktiskt redan efter morgondagens intervaller; 6*1000m + 6*400m + 6*200m. Det kommer att svida.

Så nu börjar vi kära vänner! En ny vecka, en ny möjlighet :-) 

 

1 Comment

  1. Mia

    Synd att man missade tårtorna igår, ser magiskt goda ut!

    Skickar lite energi i förskottspresent… :)

    Kram

Comments are closed.