Återupplevde 30 mil löpning

Tack till Lisa och Björn Grönlund som skickade bilder från målgången av Gränna 300. Så fick jag återuppleva en lycklig stund i mitt liv. Vilket resulterade i att jag satt och kollade igenom alla inlägg och bilder från hela resan. Vilket i sig resulterade i att hela jag fylldes av lycka och glädje.

Så tack hörrni, det var verkligen snällt! :-)

Tack Lisa!

5 Comments

 1. Tufft! Hur gick det för din syrra på VM?

  • Miranda Kvist

   Kompis hon kom totalfyra och fick ett silver i marklyftet! :-)

 2. Lisa G

  Ingen orsak;-)
  Har tänkt på dej idag när jag var ute och kutade 21 km i värmen (som du ju älskar). Megasega ben och med ett huvud som inte alls ville pusha framåt. Herregud Miranda, var är du!! Jag hade verkligen behövt lite schlagerpepp idag. Ha ha ha. En huggorm, en liten groda och två kopparormar hejade iaf fram mej så jag till sist kom hem till Solstugevägen. Så kan det va ibland. Nästa runda kommer jag dansa fram!

 3. houston zip code houstonzipcode.org” houstonzipcode.org

Comments are closed.