Mängdblocket klart!

God måndag!

Äntligen klar med ”mängdblocket” inför Bislett. 12mil + 13mil. Får man vara stolt över sig själv? För tusan vad stolt jag är! :-) Jag såg fram emot dessa två veckor med förtjusning, och det har stundtals varit hur kul som helst, men även jobbigt emellanåt. Någon stund hit och dit har jag helt enkelt behövt andas ut, söka upp motivationen inifrån någonstans och fortsätta.

Första veckan var tuffast med intervaller och endast en vilodag. Vecka två blev lite enklare då jag pressade mindre på tempot, dock fick jag in fler mil på färre löpardagar. Extra glad över 4 pass alternativt (haha, vem hade trott det?!).

Men så nu är mängdblocket passerat i mitt schema (som jag har byggt själv) och jag blickar framåt. 19 dagar kvar till Bislett. Just i denna stund känns mina ben segast i världen, men det får dem göra – det är nästan poängen. Bygga upp dem är ju nästa steg.

Det blir inte många mil denna vecka förrän vi kommer till andra halvan. 60-70km totalt ungefär, och så ungefär 50km nästa vecka tror jag. Nu trappar jag ner inför 24h-loppet och hoppas på att all träning ska finnas med när jag väl står på startlinjen.

Samtidigt boostar jag huvudet inför den stundande uppgiften.. och förhoppningsvis ska väl kombinationen huvud + kropp vara på topp den 26-27 november så jag kan göra mitt allra bästa!

Idag: superkompensera mera :-)

4 Comments

  1. Sara

    Du ska ABSOLUT vara stolt över dig själv!

    • Miranda Kvist

      Åh tack Sara!! :-)

Comments are closed.