I am back!

Jojomensan!

Tillbaka i löparskor – det var INTE igår!

… och hur kändes det? Först kändes det stelt och jobbigt och tanken dök om hur jag faktiskt sprang 3 marathon på raken plus lite i Bislett..? Även om jag förstår att det egentligen är just därför det känns stelt förstås.

Lossnade efter en stund och snart fick jag lite känsla i steget. Blev slutligen 5km och jag är väldigt glad att det inte var dags för Luciatåget 45km idag. Så får jag ytterligare några dagar att förbereda kroppen på lång distans igen. Känner mig nästan lite nervös.. jag som aldrig är nervös inför 45km.. men men. Blir en upplevelse.

Ett stort plus var även att jag hade på mig en löjligt snygg underställströja från Craft – även om ingen såg mig i den – jackan var ju över. Tur man har en blogg då!

20111207-181838.jpg

4 Comments

  1. Haha, vad roligt – jag köpte en likadan för några veckor sedan :) Den är väldigt snygg, och skön :)

  2. Så ska det låta! Som vi har väntat på att bloggen ska bli en träningsblogg igen!

    • Miranda Kvist

      Hahaha ;D

  3. Fast jag pillar din blogg även då du inte skriver om träning. MEN, just nu vill jag bli peppad då min marathonträning (första loppet) just har börjat…
    Undrar faktiskt, vad klär du dig i då du springer ute under denna årstid? Skor – så att man inte halkar. Tycker det är lite knepigt.

Comments are closed.