..och veckans träning blev en färgglad tårta!

Och Duracell rockar loss ännu en varierad vecka. Herregud. Jag har bara sprungit 21km. Herregud.

Det här kommer låta helt konstigt. Men det är den siffran jag ser. Bara. Jag ser inte att jag nästan tränat 13h. Jag ser inte fördelen i all variation och styrka. Just i denna stund ser jag ”bara” 21km. Bara.

Jag måste verkligen jobba med mig själv. Jobba med mitt tänk. Kilometer är inte allt.? Jag har verkligen inte insett hur fast i kilometerträsket jag är… ! Jag fick en kommentar på funbeat om ”Imponerande senaste 30 dagars träning! Du har ju tränat som ett deltidsjobb!”  och jag förstod inte riktigt. Kan jag väl inte ha gjort? Jag har väl inte tränat så mycket?

Det är som om jag inte fattar att jag tränat på något vis. För att jag springer inte..?

Jag menar inte att nedvärdera all annan träning. Och jag antar inte att ni alla ska förstå mig. Jag försöker bara förklara hur jag känner. Som om att jag ”inte har rätt att vara trött”, jag har ju inte sprungt…?

Konstigt det här. Men jag jobbar med det. Försöker se ljuset i tunneln. Den löjligt starka och allroundtränade Miranda som flyger fram i spåret i sommar. Med starka höfter och starka ben. Med pumpade ben på cykeln, starka armar i vattnet och framförallt pendlande otröttliga ben i spåret. Visualisera visualisera!!!

4 Comments

  1. Men där har man ju en målsättning – att baka en funbeattårta varje vecka, med lika stora delar … Du ska läsa Olof Röhlanders bok Det blir alltid som man tänkt sig (fast det kanske du redan gjort). Kloka tankar om just det du funderar på!!

    • Miranda Kvist

      Hahaha.. snyggt, från och med nu: ”Funbeat-tårtor”!

      Jag har tänkt läsa den, tack för påminnelsen! :)

  2. Du är helt sinnessjukt grym! DU måste vara en av de coolaste människorna i Sverige och då känner jag inte ens dig! Hoppas du har en fin söndag och har en toppenträningsvecka nästa vecka med! Kram

    • Miranda Kvist

      Men åh Rebecca fan vad gullig du är!! Tack :) :)

Comments are closed.