Gooood morgon!!

20120506-091858.jpg

20120506-091905.jpg

Åh ännu en ledig dag, sicken lyx!!

Sådana kan man ju inte slösa bort bara för att man inte ska springa, nej då får man cykla! (Och ja, jag vet att man kan äta brunch, gå på stan och i butiker och sådant… Men det har jag inget större behov av) istället är jag redan på tåget ut till Bålsta. Jag gör inte om förra veckans misstag att cykla sträckan Sundbyberg-Bålsta. Trottoarkanter i 5mil, nej tack!

Nej på det här sättet blir det landsväg bara till landet, och när jag tröttnat på mamma och pappa (skämtar förstås) så tar jag cykeln tillbaka till Bålsta. Fint. En heldag.

Trötta ben förstås men visst finns enkel cykling i dem. Kommer avhålla mig från löpning. Knät skötte sig så fint igår med noll (!) känning, så nu ska jag ge tillbaka.

God morgon söndag!

2 Comments

  1. You have done and excellent job on this article. Your writing technique is impressive and surpasses this reader’s expectations. Your thoughts are presented in an interesting, unique manner. I’m sure you will influence many readers.

  2. Any flaps on the exterior wont continue to be ” up ”, these wilted however i please don’t your thoughts this a lot of, exactly desire i needed picking out preserving buy rs gold up.

Comments are closed.